Το iOS 11.2 φέρνει την υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 7,5 W σε iPhone 8, 8 Plus και iPhone X

iPhone-X-Wireless

Ξεκινώντας με το iOS 11.2, τα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X για την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 7.5W χρησιμοποιώντας συμβατά αξεσουάρ φόρτισης με βάση Qi. Με το τρέχον iOS 11.1.1, και οι τρεις συσκευές φορτίζουν με ταχύτητα 5W χρησιμοποιώντας ασύρματο φορτιστή Qi.

Η Apple έχει υποσχεθεί ότι οι γρηγορότερες ταχύτητες θα είναι διαθέσιμες στις μελλοντικές ενημερώσεις και ακριβώς όπως υποσχέθηκε ότι έρχεται στο iOS 11.2. Σε post της η RAVpower, η επιβεβαίωσε ότι τα τηλέφωνα όντως φορτίζονταν με μεγαλύτερες ταχύτητες. Ο φορτιστής Belkin που πωλεί η Apple που υποστηρίζει 7.5W ήταν σε θέση να φορτίσει το iPhone X από 46 έως 66% σε μόλις τριάντα λεπτά, ενώ το ίδιο τηλέφωνο ήταν σε θέση να φορτίζει από 46 έως 60% με βάση που δεν υποστηρίζει φόρτιση 7.5W

Προφανώς, τα 7.5W φορτίζουν ταχύτερα τη συσκευή από τα κανονικά 5W. Το iOS 11.2 είναι προς το παρόν σε έκδοση beta και περιορίζεται στους προγραμματιστές και στους δημόσιους δοκιμαστές beta. Η δημόσια αποδέσμευση αναμένεται τις προσεχείς εβδομάδες ή σε ένα μήνα. Η γρήγορη φόρτιση των 7,5W υποστηρίζει μόνο τα φετινά iPhones που έχουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης με εγκατεστημένο το iOS 11.2..