Το MAPS.ME εισάγει τη διαδρομή των τοποθεσιών ταινιών Star Wars στον χάρτη

MAPS.ME

Η υπηρεσία πλοήγησης Maps.Me σήμερα έχει ανακοινώσει ότι οι διαδρομές εντοπισμού των σκαφών Star Wars θα είναι διαθέσιμες στη λήψη και θα είναι προσβάσιμες από την εφαρμογή Maps.Me, ειδικά για την κυκλοφορία της ταινίας Star Wars: The Last Jedi. Αυτή είναι πράγματι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους οπαδούς των Star Wars να επισκεφθούν και να παρακολουθήσουν τις πραγματικές θέσεις όπου γυρίστηκε το επικό franchise.

Επί του παρόντος, οι χάρτες έχουν διαδρομές για 14 τοποθεσίες στην Τυνησία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Νορβηγία, τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία. Για τη δρομολόγηση σε οποιονδήποτε προορισμό, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν το αρχείο με τους δείκτες και να το ανοίξουν στο smartphone ή στο tablet, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MAPS.ME. Αυτές οι θέσεις θα αποθηκευτούν στην ενότητα “Οι δείκτες μου” και θα φορτωθούν αυτόματα όταν ανοίγετε τον χάρτη της συγκεκριμένης χώρας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι όταν πιέζετε ένα δείκτη, θα δείτε το πραγματικό όνομα της τοποθεσίας, το όνομα Star Wars της τοποθεσίας και μια σύντομη σημείωση για τα επεισόδια που γυρίστηκαν εκεί. Όλες αυτές οι πληροφορίες διατίθενται σε τέσσερις γλώσσες. Ρωσικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Εάν δεν γνωρίζετε, η εφαρμογή MAPS.ME είναι διαθέσιμη για iOS, Android και BlackBerry. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο με τους δείκτες από την ιστοσελίδα MAPS.ME.