Το Microsoft Xbox One S θα είναι διαθέσιμο στις 2 Αυγούστου

Microsoft Xbox One S

Η Microsoft παρουσίασε το Xbox One S περασμένο μήνα και τώρα η εταιρεία έχει ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης για την επόμενη γενιά του Xbox.

Η έκδοση των 2TB του Xbox One S θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένες ποσότητες σε Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες. Θα έρθει και σε άλλες αγορές εντός του τρέχοντος έτους.

Όσοι έχουν προ-παραγγείλει το Xbox One S θα το παραλάβουν στις 2 Αυγούστου, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί ακόμα να προ-παραγγείλετε ένα 2TB Xbox One S launch edition μέσω του microsoftstore.com και επιλεγμένων λιανοπωλητών.

Το Xbox One S είναι 40 τοις εκατό μικρότερο από το αρχικό Xbox One και προσθέτει υποστήριξη για 4K / HDR βίντεο. Έρχεται με ένα πρόσφατα σχεδιασμένο χειριστήριο ”Xbox Wireless” και υποστηρίζει Bluetooth.

Η έκδοση έναρξης 2TB Xbox One S θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό με τιμή στα $399 δολάρια στις 2 Αυγούστου, ενώ η Microsoft θα προσφέρει την κονσόλα με σκληρούς δίσκους 1TB και 500GB για $349 δολάρια και $299 δολάρια, αντίστοιχα.

https://www.youtube.com/watch?v=rm60PyKdFUo