Το Nokia 9 με οθόνη QHD 5,3 ιντσών, Snapdragon 835 και διπλές κάμερες εμφανίστηκε σε εικόνες

Nokia 9 Leak

Η Nokia φημολογείται ότι θα ανακοινώσει smartphones τελευταίας τεχνολογίας τους ερχόμενους μήνες. Τώρα, οι ζωντανές εικόνες ενός από τα τηλέφωνα που λέγεται ότι είναι το Nokia 9, εμφανίστηκαν χάρη στο frandroid.com. Μαζί με τις εικόνες, η δημοσίευση έχει επίσης μοιραστεί ορισμένες σημαντικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Οι εικόνες δεν δείχνουν εντελώς το πρωτότυπο τηλέφωνο, αλλά μόνο επισημαίνουν μερικά από τα μέρη του. Φαίνεται ότι το τηλέφωνο είναι καλυμμένο με μια θήκη για να κρύψει το σχέδιο, ωστόσο μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τη ρύθμιση της διπλής πίσω κάμερας μαζί με το φλας LED. Όλες οι ναυαρχίδες φέτος είναι φορούν διπλές πίσω κάμερες και μοιάζει ότι το Nokia 9 δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Τα κουμπιά τροφοδοσίας και οι ρυθμιστές έντασης εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά.

Το Nokia 9 αναμένεται να διαθέτει οθόνη QHD 5,3 ιντσών (1440x 2560 pixel). Λέγεται ότι η οθόνη προσφέρει 530-nits της φωτεινότητας και θα υπάρχει το χαρακτηριστικό always on. Ένα φυσικό κουμπί υπάρχει στο κάτω μέρος της οθόνης με δύο capacitive κουμπιά από κάθε πλευρά. Αυτό το κουμπί πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μια θύρα USB τύπου C υπάρχει στο κάτω μέρος μαζί με το μικρόφωνο. Το τηλέφωνο αναμένεται να τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 835 με 4GB RAM, 64GB αποθήκευσης και θα τρέχει Android 7.1. Προχωρώντας στη διπλή πίσω κάμερα, το Nokia 9 θα συσκευάσει δύο οπίσθιες κάμερες στα 13MP που θα προσφέρουν μονοχρωμία, έγχρωμη προβολή ή στιγμιότυπο χρησιμοποιώντας και τους δύο αισθητήρες. Η ρύθμιση της διπλής πίσω κάμερας είναι κάθετη και ακολουθείται από φλας LED. Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει επίσης ότι το smartphone πιθανότατα θα διατίθεται με ακουστικά, φορτιστή ικανό να παράγει 5V έως 2,5A, 9V έως 2A ή 12V στα 1,5A και φορτιστή Quick Charge 3,0.

Το Nokia 9 φημολογείται ότι θα κοστίζει γύρω στα 700 δολάρια. Είναι ασφαλές να πούμε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές του τηλεφώνου θα κάνουν την εμφάνιση τους τις επόμενες μέρες.