Το OnePlus 5 θα αποκαλυφθεί στις 20 Ιουνίου

OnePlus-5-announcement-invite

Η OnePlus ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της OnePlus 5 σε εκδήλωση στις 20 Ιουνίου. Η πρόσκληση δείχνει μια εικόνα της θάλασσας μαζί με ένα μικρό τετράγωνο που εστιάζει σε ένα μέρος της και μια λεζάντα Focus on What Matters όπου αναφέρεται σαφώς στις διπλές πίσω κάμερες για το smartphone που προσφέρουν θόλωση φόντου. Η OnePlus έχει συνεργαστεί με το DxO, ένα σημείο αναφοράς φωτογραφίας για την ενίσχυση της κάμερας στο OnePlus 5.

Η OnePlus έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το smartphone θα τροφοδοτείται από την mobile πλατφόρμα Snapdragon 835. Είπε επίσης ότι όχι μόνο έχει ως στόχο να προσφέρει ομαλές επιδόσεις, αλλά και να διορθώσει τα ζητήματα λανθάνουσας επαφής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες OnePlus 3 και 3T κατά το λανσάρισμα του. Η OnePlus είπε ήδη ότι έχει προσθέσει ένα χαρακτηριστικό στο OxygenOS για καλύτερη διαχείριση του τρόπου εκτέλεσης των εφαρμογών. Οι εφαρμογές που σπάνια χρησιμοποιείτε αποπροτιμώνται και δεν επηρεάζουν την απόδοση.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το smartphone λέγεται ότι διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος, παρόμοιο με τα OnePlus 3 και 3T, μέχρι 8GB RAM και Android 7.1 Nougat. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε επίσης ότι θα είναι η πιο λεπτή σε πάχος ναυαρχίδα.

Η OnePlus online εκδήλωση ξεκινάει στις 12:00 μ.μ. EDT (9:30 μ.μ. IST) στις 20 Ιουνίου και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά oneplus.net.