Το Pokemon Go για το iOS χρησιμοποιεί τα εργαλεία ARKit της Apple για να προσφέρει προηγμένες λειτουργίες AR+

Pokemon-Go-iOS-Advanced-AR

H Niantic, η κατασκευάστρια εταιρεία του Pokémon GO ανακοίνωσε σήμερα μια ενημέρωση για συσκευές iOS που φέρνουν προηγμένη υποστήριξη AR+, η οποία αξιοποιεί το πλαίσιο ARKit της Apple. Αυτή η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη μόνο για iPhones που τρέχουν σε iOS 11.

Το ARKit της Apple πηγαίνει τις εφαρμογές ένα βήμα πέρα από την οθόνη, κάνοντας τες να αλληλεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο με εντελώς νέους τρόπους. Με το χαρακτηριστικό AR+, η εφαρμογή σας επιτρέπει να περπατήσετε κοντά σε ένα Pokémon φέρνοντας μια καλύτερη αίσθηση του Pokemon και του τρόπου που υποτίθεται ότι υπάρχει στον πραγματικό κόσμο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η συνειδητοποίηση του Pokemon, καθώς ο παίκτης πλησιάζει το Pokemon. Το Pokémon θα ξεκινήσει να τρέχει μακριά εάν καταλάβει ότι οι εκπαιδευτές το πλησιάζουν.

Οι εκπαιδευτές θα λάβουν το Expert Handler bonus εάν μπορέσουν να πλησιάσουν στο Pokémon και να το αιχμαλωτίσουν με επιτυχία. Αυτό το χαρακτηριστικό θα αντιπροσωπεύεται από το μετρητή ευαισθητοποίησης που θα εμφανίζεται δίπλα στο Pokémon και εάν ο μετρητής γεμίσει, το Pokémon θα ξεφύγει. Το Expert Handler στο AR+ mode θα σας δώσει σπουδαία μπόνους Great and Excellent Throw εάν μπορείτε να πιάσετε ένα Pokémon ενώ βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση και μπορείτε επίσης να κερδίσετε ακόμη περισσότερα XP και Stardust μέσω του Expert Handler bonus.