Το Sony PlayStation VR έρχεται στα καταστήματα λιανικής στις 13 Οκτωβρίου με τιμή στα €399

Sony PlayStation VR

Η Sony ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι το Playstation VR θα αρχίσει να πωλείται τον Οκτώβριο. Η εταιρεία αποκάλυψε κατά τη διάσκεψη της Ε3 ότι το Playstation VR θα αρχίσει να πωλείται στις 13 Οκτωβρίου για $399 (€399 στην Ευρώπη).

Περισσότερα από 50 παιχνίδια για το PlayStation VR θα είναι διαθέσιμα μέσα σε λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του, μεταξύ των οποίων το zombie-shooter “Resident Evil”, ένα παιχνίδι βασισμένο στο εικονικό “Star Wars” και ένα άλλο βασισμένο στο κόμικ Dark Knight “Batman”.

Από τη στιγμή που θα φορέσετε το PlayStation VR, το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation 4, θα απολαύσετε τα παιχνίδια με έναν εντελώς νέο τρόπο. Θα είστε στο κέντρο της δράσης, θα ζείτε την παραμικρή λεπτομέρεια των νέων εντυπωσιακών κόσμων και θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε πραγματικά μέσα στο παιχνίδι.

Με το PS VR μπορείτε να παίζετε με τρόπους και σε μέρη που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά του. Διαθέτει προσαρμοσμένη οθόνη LED που προβάλλει εικόνες με απίστευτα ομαλό ρυθμό 120 Hz, προσφέρει οπτικό πεδίο 360 μοιρών και παράγει πραγματικό ήχο 3D για να εντοπίζετε και την παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια γύρω σας. Έτσι, μπορείτε να βυθιστείτε σε παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για το PS VR, όπως το RIGS Mechanized Combat League και το VR Worlds.

PlayStation VR Specifications

  • 5.7-inches (1920×RGB×1080 (960×RGB×1080 per eye)) OLED display
  • 100 degrees (approx.) field of view
  • 120Hz, 90Hz refresh rate
  • Sensors:  Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer)
  • Connection Interface  VR headset: HDMI, AUX, Stereo Headphone Jack; Processor unit: HDMI TV, HDMI PS4, USB, HDMI, AUX
  • Processor Unit Function 3D audio processing, Social Screen (mirroring mode, separate mode), Cinematic mode
  • External Dimensions – VR headset: Approx. 187×185×277 mm; Processor unit: Approx. 143×36×143 mm
  • Box contents: VR headset, Processor unit, VR headset connection cable, HDMI cable, USB cable, Stereo headphones (with a complete set of earpiece), AC power cord, AC adaptor