Το Super Mario Run για Android έρχεται στις 23 Μαρτίου

Super-Mario-Run-Android-March-23

H Nintendo κυκλοφόρησε το Super Mario Run για τα iPhone και iPad στις 15 Δεκεμβρίου και η εφαρμογή για το iOS έκανε ρεκόρ με 40 εκατομμύρια downloads σε 4 ημέρες από την έκδοσή της. Στο τέλος του Δεκεμβρίου, η εταιρεία ξεκίνησε προ-εγγραφές για την Android έκδοση στο Google Play, ώστε να μπορείτε να ειδοποιηθείτε όταν αυτό κυκλοφορήσει. Νωρίτερα αυτό το έτος ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το Android το Μάρτιο.

Όλοι αναρωτιούνται πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι δεδομένου ότι είμαστε ήδη στα μέσα Μαρτίου και ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών παιχνιδιών επιβεβαίωσε σήμερα ότι το παιχνίδι θα πάρει το δρόμο του για το Android στις 23 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη. Είπε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στην έκδοση 2.0. Η iOS έκδοση αναμένεται επίσης να πάρει την ενημέρωση.

Σε αυτό το παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε με το ένα χέρι, ο Mario κινείται συνεχώς προς τα εμπρός μέσα στο επίπεδο, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από άλματα για να περιηγηθείτε. Ο Mario θα συμπεριφέρονται διαφορετικά ανάλογα με το tap που θα κάνετε στην οθόνη του κινητού σας.

Θα είστε σε θέση να κατεβάσετε και να απολαύσετε ένα μέρος του Super Mario Run δωρεάν και μπορείτε επίσης να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού μετά την καταβολή του αντιτίμου αγοράς. Παρόμοια με την έκδοση του iOS, η εφαρμογή Android αναμένεται επίσης να έρθει με δωρεάν demo τριών επιπέδων και για να  ξεκλειδώσετε ολόκληρο το παιχνίδι απαιτείται η αγορά του έναντι $9,99.