Το YouTube περιγράφει την προσέγγισή του για την προστασία των οικογενειών στο YouTube και στο YouTube Kids

YouTube_Kids

Παρόλο που το YouTube ήταν πάντα ενεργό για το περιεχόμενο που ανεβαίνει στο YouTube, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση γύρω από το περιεχόμενο που προσπαθεί να περάσει ως φιλικό προς την οικογένεια, όταν σαφώς δεν το κάνει. Τα βίντεο YouTube είναι αποδεκτά για ενήλικες, άλλα κάποια είναι εντελώς απαράδεκτα. Σήμερα, το YouTube ανακοίνωσε πέντε τρόπους με τους οποίους προστατεύει τις οικογένειες στο YouTube και στο YouTube Kids.

Το YouTube έχει αυστηρές πολιτικές κατά της παιδικής απειλής και συνεργάζεται με περιφερειακές αρχές και εμπειρογνώμονες για να μας βοηθήσει να επιβάλουμε αυτές τις πολιτικές και να αναφερθούμε στην επιβολή νόμου μέσω του NCMEC. Η εταιρεία επέκτεινε πρόσφατα τις κατευθυντήριες οδηγίες για την άρση περιεχομένου που χαρακτηρίζει τους ανηλίκους που ενδέχεται να θέτουν σε κίνδυνο ένα παιδί, ακόμα κι αν αυτή δεν ήταν η πρόθεση του χρήστη.

Η εταιρεία έχει τερματίσει πάνω από 50 κανάλια και έχουν καταργήσει χιλιάδες βίντεο σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες. Το YouTube εφαρμόζει τεχνολογία μηχανικής μάθησης και αυτοματοποιημένα εργαλεία για την ταχεία εύρεση και κλιμάκωση της ανθρώπινης αξιολόγησης. Επίσης, αποσκοπεί στην κατάργηση διαφημίσεων ακατάλληλων βίντεο που απευθύνονται σε οικογένειες και τον Ιούνιο, το YouTube έχει δημοσιεύσει μια ενημερωμένη έκδοση, η οποία θα αφαιρεί διαφημίσεις από οποιοδήποτε περιεχόμενο που απεικονίζει χαρακτήρες οικογενειακής διασκέδασης που εμπλέκονται στη βίαιη, προσβλητική ή σε ακατάλληλη συμπεριφορά.

Έκτοτε, η εταιρεία έχει καταργήσει διαφημίσεις από βίντεο 3M σύμφωνα με αυτήν την πολιτική και ενισχύει την κατάργηση διαφημίσεων από άλλο παραβιαστικό βίντεο 500K. Ο τρίτος τρόπος είναι να αποκλείσετε τα ακατάλληλα σχόλια σχετικά με τα βίντεο που αφορούν τους ανηλίκους. Μέχρι στιγμής, το YouTube έχει χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό αυτοματοποιημένων συστημάτων και ανίχνευσης και ανασκόπησης ανθρώπων για την κατάργηση ακατάλληλων σεξουαλικών ή επιθετικών σχολίων σε βίντεο που αφορούν τους ανηλίκους. Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία θα αρχίσει να κάνει μια ακόμη πιο επιθετική προσέγγιση, απενεργοποιώντας όλα τα σχόλια για βίντεο ανηλίκων.

Το YouTube θα παρέχει τώρα οδηγίες για δημιουργούς που κάνουν φιλικό προς την οικογένεια περιεχόμενο και θα δημοσιεύσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το πώς οι δημιουργοί μπορούν να εμπλουτίσουν το οικογενειακό περιεχόμενο της εφαρμογής.

Υπάρχει κάποιο περιεχόμενο στο YouTube που είναι πολύ δύσκολο να πάρει μια σαφή απόφαση, για παράδειγμα, σήμερα, υπάρχουν πολλά κινούμενα σχέδια στο mainstream ψυχαγωγίας που απευθύνονται σε ενήλικες και διαθέτουν χαρακτήρες που κάνουν τα πράγματα που δεν θα θέλαμε κατ ‘ανάγκη τα παιδιά να δουν. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα τέτοιο περιεχόμενο, το YouTube θα αυξήσει τον αριθμό των εμπειρογνωμόνων για να συνεργαστεί και να διπλασιάσει τον αριθμό των Trusted Flaggers για να συνεργαστεί σε αυτόν τον τομέα.