Η AMD επεκτείνει τη σειρά επεξεργαστών 3ης γενιάς EPYC με έξι νέα μοντέλα

AMD-3rd-Gen-AMD-EPYC-processors

Η AMD επέκτεινε την οικογένεια επεξεργαστών 3ης γενιάς AMD EPYC, εισάγοντας έξι νέες επιλογές για να καλύψει τις ανάγκες της γενικής πληροφορικής και του mainstream υπολογιστών στις επιχειρήσεις.

3rd Gen AMD EPYC processors

Οι επεξεργαστές EPYC 3ης γενιάς AMD προσφέρουν εξαιρετική αξία, απόδοση, ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια για κρίσιμες για τις επιχειρήσεις εφαρμογές στη μέση της αγοράς και μέσω συνεργατών καναλιών.

Με υποστήριξη έως και οκτώ καναλιών γρήγορης μνήμης DDR4 και έως και 128 λωρίδες υψηλής απόδοσης PCIe Gen 4, οι επεξεργαστές AMD EPYC 3ης γενιάς, που υποστηρίζονται από την αρχιτεκτονική του πυρήνα Zen 3, παρέχουν υψηλή απόδοση σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, του cloud παρόχους υπηρεσιών, κυβερνητικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Αυτές οι CPU είναι εξοπλισμένες με μεγάλη κρυφή μνήμη L3, βελτιστοποίηση καναλιών μνήμης και συγχρονισμένα ρολόγια, συμβάλλοντας σε εξαιρετική απόδοση.

Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τις επενδύσεις τους σε υποδομές πληροφορικής. Κορυφαίες εταιρείες όπως η Cisco, η Dell Technologies, η Gigabyte, η HPE, η Lenovo και η Supermicro υποστηρίζουν αυτούς τους επεξεργαστές.

Οι συνεργάτες της AMD προσφέρουν μια ποικιλία συστημάτων που τροφοδοτούνται από επεξεργαστές EPYC 3ης γενιάς, βελτιστοποιημένα για απόδοση τιμής, σύγχρονη ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση.

Ολόκληρη η σειρά επεξεργαστών 3ης γενιάς AMD EPYC είναι διαθέσιμη τώρα και μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε υπάρχοντα συστήματα που βασίζονται σε CPU της σειράς AMD EPYC 7003.