Διέρρευσαν τα Google Glass Enterprise Edition | Leak

Google Glass

Υπήρξαν φήμες για τα νέα Google Glass για αρκετούς μήνες. Τώρα το 9to5 Google δημοσίευσε φωτογραφίες και γράφει για το σχεδιασμό και το υλικό της λεγόμενης Google Glass Enterprise Edition.

Οι εικόνες του Google Glass Enterprise Edition αποκαλύφθηκαν απο την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC). Εκεί θα βρείτε μια συλλογή από αρχεία PDF, συμπεριλαμβανομένων απο αρκετές φωτογραφίες. Σύμφωνα με την ανάλυση του 9to5 Google τα νέα Google Glass έχουν μια πιο στιβαρή κατασκευή, ένα μεγαλύτερο πρίσμα και έχει μια άρθρωση που επιτρέπει να τα διπλώσετε και είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν τα χτυπήματα στο χώρο εργασίας. Επιπλέον, έχουν μέχρι κάποιο βαθμό προστασία σε νερό και σκόνη.

Εσωτερικά τα Google Glass Enterprise Edition φαίνεται να έχουν ένα Intel Atom SoC, που υπόσχεται καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και καλύτερη ασύρματη συνδεσιμότητα χάρη στην προσθήκη της ζώνης 5 GHz Wi-Fi. Θα περιλαμβάνει επίσης ένα μαγνητικά επισυναπτόμενο πακέτο ώθησης της μπαταρίας.

H Google δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ύπαρξη του προϊόντος και λογικά θα περάσει αρκετός καιρός ακόμα πριν να έρθει στα χέρια των καταναλωτών.

Πηγή