Acer Predator Orion 9000

Με γραφικά 4 κατευθύνσεων και επεξεργαστή με 18 πυρήνες, το Acer Predator Orion 9000 είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα παιχνιδιού και δημιουργίας περιεχομένου. Η καμπύλη οθόνη Acer Predator X35 που υποστηρίζει τα NVIDIA G-SYNC  και το Acer HDR Ultra  προσφέρει εκπληκτικά γραφικά. Τα νέα αξεσουάρ Predator ολοκληρώνουν την premium εμπειρία παιχνιδιού.

Ως ένας παγκόσμιος νεωτεριστής στο gaming hardware η Acer ολοκληρώνει τη βραβευμένη σειρά του Predator με νέα εργαλεία υποστηρίζοντας τις εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας με ευκολία και υποστηρίζοντας πάνω από 8K UHD, οι υπολογιστές Acer Predator Orion 9000 διαθέτουν έως και έναν επεξεργαστή Intel Core i9 Extreme Edition με 18 πυρήνες και 36 threads, έως 4 κάρτες γραφικών AMD Radeon RX Vega ή δύο κάρτες NVIDIA GeForce GTX 1080Ti σε SLI.

Σχεδιασμένο για να εκφοβίσει τους εχθρούς και να εμπνεύσει το παιχνίδι σας, η επιβλητική αισθητική της σειράς Predator Orion 9000 διαθέτει εξωτερικό χώρο τύπου spacecraft με προσαρμοσμένο φωτισμό RGB κατά μήκος των πλευρών της πρόσοψης. Ένα τεράστιο παράθυρο παρουσιάζει το εντυπωσιακό και ισχυρό εσωτερικό με ένα σχέδιο που διατηρεί τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής (EMI) υπό έλεγχο παρά το μέγεθος του ανοίγματος. Οι προαιρετικοί ανεμιστήρες με προσαρμόσιμο φωτισμό RGB δημιουργούν μια εικονική επίδειξη προβολής για μια ακόμη πιο συγκλονιστική εμφάνιση. Εξοπλισμένο με δύο λαβές και τροχούς που καλύπτονται με μοτίβο από ανθρακονήματα, τα νέα rigs μπορούν εύκολα να μετακινηθούν από τη μια θέση στην άλλη. Τα πλαϊνά πάνελ χωρίς τη χρήση κάποιου εργαλείου καθιστούν τις αναβαθμίσεις των εξαρτημάτων εύκολη υπόθεση και η κορυφαία επένδυση δίνει στους χρήστες έναν γρήγορο τρόπο να αλλάζουν τους ανεμιστήρες. Μια βάση στήριξης με ακουστικά προσπέλασης και η διαχείριση καλωδίων βοηθούν να διατηρηθεί η περιοχή τακτοποιημένη.

Η σειρά Predator Orion 9000 διαθέτει λειτουργία ψύξης υγρού και IceTunnel 2.0 της Acer για να διατηρείται η θερμοκρασία χαμηλά, ενώ η θερμοκρασία του παιχνιδιού ανεβαίνει. Το IceTunnel 2.0 είναι μια προηγμένη λύση διαχείρισης ροής αέρα που διαχωρίζει έξυπνα το σύστημα σε διάφορες θερμικές ζώνες, το καθένα με μια μεμονωμένη σήραγγα ροής αέρα για να αποβάλει τη θερμότητα. Μεγάλα πάνελ μεταλλικών ματιών στο μπροστινό και στο πάνω μέρος επιτρέπουν στον κρύο αέρα και τον αυξανόμενο ζεστό αέρα της υγρής ψύξης της CPU, ενώ μέχρι και πέντε ανεμιστήρες 120 mm στο μπροστινό, επάνω και οπίσθιο κανάλι δροσίζουν τον αέρα μέσω του πλαισίου. Μέρος της ροής αέρα ανακατευθύνεται προς το πίσω μέρος του δίσκου της μητρικής πλακέτας για να κρυώσει τις συσκευές αποθήκευσης. Οι κάρτες γραφικών διαθέτουν ανεμιστήρες για να μεταφέρουν τη θερμότητα από το πίσω μέρος, ενώ το PSU είναι αυτόνομο για να αποφεύγονται οι θερμικές παρεμβολές.

Το Predator Orion 9000 θα προσφέρει έως και έναν πρωτοποριακό επεξεργαστή Intel Core i9 Extreme Edition με 18 πυρήνες και μνήμη DDR4 quad-channel έως 128 GB, επιτρέποντάς του να χειριστεί εύκολα τις εργασίες με μεγάλη ευκολία, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις. Η εξαιρετική του συνδεσιμότητα περιλαμβάνει δύο θύρες USB 3.1 Gen 2 (μια Type-C και μια Type-A), οκτώ θύρες USB 3.1 Gen 1 (μια Type-C και επτά Type A) και δύο θύρες USB 2.0 (Type-A). Το Predator Orion 9000 υποστηρίζει συνολικά τρεις υποδοχές M.2 για να επεκτείνει τη δυνατότητα αύξησης της ταχύτητας, της ισχύος και των δυνατοτήτων του υπολογιστή και τέσσερις υποδοχές PCIe x16 που παρέχουν επαρκή επέκταση για κάρτες γραφικών.