Το Android Messages desktop client αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα

Τον Φεβρουάριο, υπήρξαν αναφορές ότι η Google εργάζεται σε ένα web-based client για τα Android Messages. Φαίνεται ότι η Google θα μπορούσε να το κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Ο κώδικας υπογράμμισε τη συμβατότητα με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης επιφάνειας εργασίας όπως το Chrome, Opera, Safari κλπ., αντί για μια αυτόνομη εφαρμογή.

Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέψει να σαρώσετε έναν κωδικό QR στον υπολογιστή σας, για να το συνδυάσετε με το Android smartphone σας. Το χαρακτηριστικό πλησιάζει προς το λανσάρισμα καθώς η εφαρμογή φαίνεται πλήρης. Φαίνεται επίσης ότι η σύνδεση του Λογαριασμού Google είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει καθώς οι XDA Developers ήταν σε θέση να το ενεργοποιήσουν.

Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία, θα μπορείτε να δείτε το κουμπί “μηνύματα για ιστό” στο μενού. Θα εμφανίσει επίσης μια αναδυόμενη γραμμή στο κάτω μέρος που θα σας ενημερώνει για τη νέα λειτουργία μηνυμάτων για το Web και μόλις πατήσετε την επιλογή, θα σας μεταφέρει σε μια νέα σελίδα που θα σας ζητάει να μεταβείτε για να σαρώσετε έναν κωδικό QR στο messages.android.com.

Leave a Reply