Apex Legends Mobile
Το Apex Legends Mobile, ένα παιχνίδι που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία, έφτασε επιτέλους παγκοσμίως. Η EA είπε νωρίτερα φέτος ότι το παιχνίδι της Apex Legends θα κυκλοφορούσε σε κινητές συσκευές. Μετά από μερικούς μήνες δοκιμών beta σε ορισμένες περιοχές και όπως είχε υποσχεθεί, η εταιρεία ανακοίνωσε τώρα ότι το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη.

Το Apex Legends Mobile μπορεί να ληφθεί από τα καταστήματα εφαρμογών για τηλέφωνα Android και iPhone. Οι παίκτες που έχουν προεγγραφεί θα λάβουν ένα σήμα Founder’s, το banner pose Bloodhound, το banner frame Bloodhound, ένα R99 Epic skin και πολλά άλλα.

Η πρώτη κιόλας σεζόν του παιχνιδιού ξεκινά με νέο πάσο μάχης, χαρακτήρα, χάρτη αρένας και άλλα πράγματα. Fade είναι το όνομα του ολοκαίνουργιου Legend που μπορεί να παιχτεί μόνο σε κινητές συσκευές. Όπως και άλλοι χαρακτήρες, ο Fade έχει παθητικές, τακτικές και απόλυτες δεξιότητες. Το Slipstream είναι μια παθητική ικανότητα που αυξάνει την ταχύτητα του Fade στο τέλος της διαφάνειας του. Η τακτική του ικανότητα ονομάζεται “Flashback” και στέλνει τον Fade πίσω στο σημείο που ήταν πριν. Τέλος, η απόλυτη ικανότητα του Fade, το Phase Chamber, του επιτρέπει να πετάξει έναν πυρήνα ενεργοποιητή που, όταν εκρήγνυται, εμποδίζει προσωρινά οποιονδήποτε στην ακτίνα του να προκαλέσει ή να υποστεί ζημιά. Με το πάσο μάχης σεζόν 1 για το Apex Legends Mobile, μπορείτε να αποκτήσετε το Fade στο επίπεδο 25 στην ελεύθερη πίστα.

Το Apex Legends Mobile περιλαμβάνει το Fade, τον χάρτη Overflow σε λειτουργία Arena και το Advanced Training Level για να μάθετε προηγμένες τεχνικές. Μαζί με αυτό, το παιχνίδι αποκτά μια νέα λειτουργία πλήρωσης ομάδας, η οποία θα συμπληρώσει αυτόματα έναν παίκτη σε ενεργά παιχνίδια εάν ένας υπάρχων παίκτης εγκαταλείψει. Το γέμισμα ομάδας λειτουργεί μόνο σε λειτουργία Team Deathmatch. Τέλος, το Apex Legends Mobile αποκτά το νέο τυφέκιο 30-30 Marksman, οπτικό πεδίο θερμικής απεικόνισης 4x – 10x και Heatshields.

Download via the Google Play Store and Apple App Store