Η εκδήλωση παρουσίασης (Wonderlust) του iPhone 15 έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου

Wonderlust-Apple-event

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα την ειδική της εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου, μετά από φήμες. Λέει «Wonderlust» και έχει ένα λογότυπο της Apple σε διαφορετικά χρώματα, υπονοώντας τα νέα χρώματα για το iPhone.

Μπορούμε να περιμένουμε τα νέα μοντέλα iPhone 15 στην εκδήλωση, μαζί με το νέο Apple Watch Series 9, μια μικρή ενημέρωση για το Watch Series 8 και ίσως ένα νέο Apple Watch Ultra‌.

Η νέα σειρά iPhone 15 αναμένεται να διαθέτει λεπτότερα πλαίσια, Dynamic Island, προσαρμόσιμο κουμπί δράσης και θύρες USB-C. Υπάρχουν επίσης φήμες για πλαίσιο τιτανίου για τα μοντέλα Pro, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής.

Όπως και πέρυσι, τα iPhone 15 και 15 Plus αναμένεται να διατηρήσουν το τσιπ A16 Bionic από τη σειρά iPhone 14 Pro και το τσιπ A17 3nm με νέο μόντεμ θα τροφοδοτεί τα μοντέλα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max.

Το 15 Pro Max αναμένεται να αποκτήσει αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας, αφού η Apple σχεδιάζει να προσθέσει κάμερα περισκοπίου σε iPhone για πρώτη φορά. Αυτή η προηγμένη λειτουργία λέγεται ότι παρέχει ζουμ 5x-6x, μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το οπτικό ζουμ 3x των σημερινών μοντέλων.

Τα νέα μοντέλα iPhone αναμένεται επίσης να έχουν πλεκτά καλώδια USB-C με χρώματα που ταιριάζουν με το τηλέφωνο. Παρόλο που προηγούμενες φήμες αποκάλυψαν την υποστήριξη Thunderbolt, οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ταχύτητες μεταφοράς USB 2.0.

Η εκδήλωση «Wonderlust» της Apple θα ξεκινήσει στις 20:00 στις 12 Σεπτεμβρίου και το ηχογραφημένο περιεχόμενο θα μεταδοθεί απευθείας από το Steve Jobs Theatre στο Apple Park. Η Apple προσκαλεί επίσης μέλη των μέσων ενημέρωσης στην πανεπιστημιούπολη για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση αυτοπροσώπως, ώστε να μπορούμε να περιμένουμε hands-on μετά την εκδήλωση.