Τα high-end μοντέλα Apple iPad Pro 2021 λέγεται ότι θα διαθέτουν 5G με υποστήριξη mmWave

Apple-iPad-Pro-2020

Τον Μάρτιο, η Apple κυκλοφόρησε το iPad Pro τελευταίας τεχνολογίας με ενημερωμένες προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένου του σαρωτή LiDAR.

Εάν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο αποδειχθούν αληθείς, η εταιρεία εργάζεται ήδη στο iPad Pro 2021 που θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη mini-LED.

Οι πιο πρόσφατες φήμες αποκαλύπτουν ότι το επόμενο έτος τα μοντέλα iPad Pro θα έχουν δυνατότητα 5G με υποστήριξη mmWave. Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία της Apple στην ανάπτυξη του δικού της mmWave AiP (κεραία σε συσκευασία) για τη σειρά iPhone του επόμενου έτους, η σειρά iPad υψηλής τεχνολογίας της Apple μπορεί επίσης να ωφεληθεί.

Το mmWave είναι ένα σύνολο συχνοτήτων 5G που υπόσχονται εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες σε μικρές αποστάσεις. Αυτήν τη στιγμή, η σειρά iPhone 12 στις ΗΠΑ υποστηρίζει αποκλειστικά το mmWave, ωστόσο, η σειρά iPhone 13 θα μπορούσε να δει ευρύτερη διάθεση της τεχνολογίας.

Αντίστοιχα, τα mini-LED iPad‌ ξεκινούν τη μαζική παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2021. Οι οθόνες Mini LED έχουν σχεδόν όλα τα πλεονεκτήματα μιας οθόνης OLED, χωρίς τα μειονεκτήματά της, όπως το burn-in κλπ.

Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple λέγεται ότι θα διαθέσει 7 προϊόντα με οθόνες mini-LED – 12,9 ιντσών ‌ iPad Pro‌, iMac Pro 27 ιντσών, MacBook Pro 14,1 ιντσών, 16 ιντσών MacBook Pro‌, 10,2 ιντσών ‌‌iPad‌‌, και 7,9 ιντσών iPad‌‌‌ mini.