Το Apple iPhone X σε χρυσό χρώμα πέρασε απο την FCC

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζει το χρυσό χρώμα στο iPhone X καθώς η συσκευή εντοπίζεται τώρα στην FCC. Είναι παράδοση ότι οι κατασκευαστές πρέπει να μοιράζονται τις λεπτομέρειες με την FCC και αυτές οι λεπτομέρειες δείχνουν ότι η Apple βρίσκεται στα πρόθυρα της κυκλοφορίας του χρυσού χρώματος του iPhone X που έλειπε στη φετινή συσκευή.

Το έγγραφο σχετικά με το χρυσό iPhone X κατατέθηκε πίσω τον Σεπτέμβριο  όπουδείχνει τη συσκευή σε πολλαπλές γωνίες και περιγράφει τις διαστάσεις της συσκευής. Το χρυσό χρώμα του iPhone X φαίνεται να είναι παρόμοιο με αυτό των iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Φαίνεται επίσης ότι η Apple είχε προετοιμάσει την κατάθεση της FCC τον Ιούλιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν μήνες πριν από την κυκλοφορία του iPhone X το Σεπτέμβριο.

Λαμβάνοντας υπόψη το χρονοδιάγραμμα, φαίνεται ότι η Apple σχεδίαζε αρχικά να κυκλοφορήσει το iPhone X σε τρία χρώματα – χρυσό, ασήμι και γκρι, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την επιλογή χρυσού χρώματος την τελευταία στιγμή λόγω προβλημάτων παραγωγής.

Leave a Reply