Η Apple προγραμματίζει το WWDC 2023 για τις 5 Ιουνίου

Apple WWDC 2023
Η Apple ανακοίνωσε ότι το συνέδριο WWDC 2023 θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 9 Ιουνίου. Όπως και πέρυσι και το προηγούμενο έτος, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της εφαρμογής Apple Developer και στον ιστότοπο Apple Developer.

Εκτός από το διαδικτυακό συνέδριο, η Apple θα φιλοξενήσει μια ειδική ημέρα για προγραμματιστές και φοιτητές στο Apple Park στις 5 Ιουνίου για να παρακολουθήσουν μαζί τα βίντεο της κεντρικής εκδήλωσης και της κατάστασης της Ένωσης, μαζί με την διαδικτυακή κοινότητα.

Με βάση αναφορές, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει το πρώτο της σετ μεικτής πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει FaceTime που βασίζεται σε VR, τρισδιάστατες εκδόσεις των εφαρμογών της Apple και άλλα και θα μπορούσε να ονομάζεται Reality Pro ή Reality One. Ωστόσο, η κυκλοφορία αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος, με τιμή περίπου $3.000.

Η εταιρεία θα αποκαλύψει για το μέλλον του λογισμικού της στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 και tvOS 17.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης το Swift Student Challenge, μια ευκαιρία για μαθητές προγραμματιστές να επιδείξουν την αγάπη τους για την κωδικοποίηση δημιουργώντας το δικό τους Swift playground.

Τώρα έως τις 19 Απριλίου, οι μαθητές μπορούν να υποβληθούν στο Swift Student Challenge. Οι νικητές θα λάβουν αποκλειστικά εξωτερικά ενδύματα WWDC23, AirPods Pro, ένα προσαρμοσμένο σετ ακίδων και ένα έτος συμμετοχής στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple.