Sony Xperia event

Sony Xperia launch event στις 26 Οκτωβρίου

0
Η εκδήλωση παρουσίασης του Sony Xperia στις 26 Οκτωβρίου ξεκινάει στις 12:00 JST / October 25th 23:00 EDT (8:30 AM IST).
Sony SRS-NS7

Sony SRS-NS7 wireless neckband speaker

0
Το SRS-NS7 κοστίζει $299,99, ενώ το WLA-NS7 έχει τιμή $59,99
Sony logo

Η Sony γιορτάζει επτά διακρίσεις στα βραβεία EISA 2021

0
Η Sony κέρδισε συνολικά επτά βραβεία, μέσα στα οποία ήταν η διάκριση της Alpha 1 σε «Φωτογραφική Μηχανή της Χρονιάς»
Sony Interactive Entertainment

Η Sony Interactive Entertainment εξαγοράζει την εταιρεία λογισμικού παιχνιδιών Nixxes

0
η Sony Interactive Entertainment (SIE) απέκτησε μια ολλανδική εταιρεία ανάπτυξης και βελτιστοποίησης παιχνιδιών γνωστή ως Nixxes.
Sony A7 III

Νέα Firmware Updates για τις A7 III και A9 II

0
Η Sony A7 III είναι μια εξαιρετική κάμερα πλήρους καρέ με αισθητήρα 24MP
Sony Xperia Ace II

Ανακοινώθηκε το Sony Xperia Ace II

0
Το Sony Xperia Ace II διαθέτει αδιάβροχο αμάξωμα με βαθμολογίες IPX5 και IPX8, πλαϊνό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και συσκευάζει μπαταρία 4500mAh.
Sony-FE-14mm-f18-GM-lens

Η Sony ανακοίνωσε τον Compact φακό FE 14mm f/1.8 GM

0
Ο φακός Sony FE 14mm F1.8 GM θα είναι διαθέσιμος τον Μάιο για $1600.
Sony a1

Sony a1 Firmware Update Version 1.01

0
η Sony A1 είναι η νέα γενιά mirrorless μηχανής που ωθεί ολόκληρη τη βιομηχανία προς τα εμπρός

Follow Us

41,452FansLike
3FollowersFollow
57FollowersFollow
40SubscribersSubscribe