Κυκλοφόρησε η εφαρμογή OpenAI ChatGPT για iOS

η εφαρμογή για Android έρχεται σύντομα

OpenAI-ChatGPT-iOS-App

Η OpenAI παρουσίασε την επίσημη εφαρμογή της για iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στο δημοφιλές chatbot AI στο iPhone.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και συγχρονίζει το ιστορικό συνομιλιών με την έκδοση web. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή iOS υποστηρίζει επίσης φωνητική είσοδο, που υποστηρίζεται από το μοντέλο αναγνώρισης ομιλίας ανοιχτού κώδικα της OpenAI που ονομάζεται Whisper.

Η εφαρμογή ChatGPT επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν το ιστορικό συνομιλιών τους σε διαφορετικές συσκευές. Περιλαμβάνει επίσης την ενσωμάτωση του Whisper, ενός συστήματος αναγνώρισης ομιλίας ανοιχτού κώδικα, το οποίο επιτρέπει τη φωνητική εισαγωγή.

Οι συνδρομητές ChatGPT Plus στο iOS αποκτούν αποκλειστικά προνόμια, όπως πρόσβαση στις βελτιωμένες δυνατότητες του GPT-4, έγκαιρη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες και ταχύτερους χρόνους απόκρισης. Η εφαρμογή ChatGPT παρέχει άμεσες λύσεις, προσαρμοσμένες συμβουλές, καλλιτεχνική έμπνευση, επαγγελματικά σχόλια και εκπαιδευτικές ευκαιρίες.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες, να αναζητήσετε υποστήριξη, να ανακαλύψετε έμπνευση, να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και να μάθετε νέα θέματα, όλα σε μία εφαρμογή.

Η εφαρμογή ChatGPT για iOS είναι έτοιμη για λήψη στο App Store στις Ηνωμένες Πολιτείες και περισσότερες χώρες θα την έχουν σύντομα, δήλωσε η εταιρεία. Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι μια έκδοση Android της εφαρμογής ChatGPT θα κυκλοφορήσει σύντομα.