Το Discord παρουσιάζει νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Discord-AI-Features

Η Discord Inc. αποκάλυψε μια σειρά από σχέδια που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη βελτίωση της πλατφόρμας συνομιλίας της, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της τεχνολογίας του OpenAI για την τροφοδοσία του chatbot και των συστημάτων εποπτείας.

Το Discord βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης για λίγο, με εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης τρίτων κατασκευαστών ήδη στην πλατφόρμα να έχουν περισσότερους από 30 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως. Υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια διακομιστές στο Discord με κάποιο στοιχείο AI ενσωματωμένο στην κοινότητα και ο μεγαλύτερος είναι το Midjourney, ένα έργο τεχνητής νοημοσύνης κειμένου σε εικόνα με 13 εκατομμύρια μέλη.

Με την AI να είναι τόσο δημοφιλές στο Discord, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πλατφόρμα ενσωματώνει τώρα AI απευθείας στην πλατφόρμα. Η εταιρεία μοιράστηκε μερικά συναρπαστικά νέα σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη στο Discord, μεταξύ των οποίων:

  • Three free public experiments: Clyde, AutoMod AI, and Conversation Summaries
  • Two sneak previews of future explorations: Avatar Remix and a whiteboard with AI prototype
  • The launch of a new AI Incubator to fund innovative AI startups
Το Discord κυκλοφορεί συναρπαστικές νέες δυνατότητες, ξεκινώντας από τις 9 Μαρτίου 2023. Ορισμένα θα είναι διαθέσιμα αμέσως, ενώ άλλα θα δοκιμαστούν σε επιλεγμένους διακομιστές και θα είναι διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.