Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Fortinet Security Day 2023 στην Αθήνα

fortunes FSD_lightcubes

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023, στον Ελληνικό κόσμο, το Fortinet Security Day 2023.

Το παρόν έδωσαν πάνω από 800 στελέχη, με εκπροσώπους της πολιτείας, της αγοράς τεχνολογίας, πελάτες και συνεργάτες της Fortinet. Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας, απάντησαν στο κεντρικό ερώτημα της εκδήλωσης, αν είναι εφικτό να προβλέψουμε τις μελλοντικές απειλές από τον κυβερνοχώρο και να προστατεύσουμε τα ψηφιακά μας περιουσιακά στοιχεία.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς στον τομέα του cybersecurity, από τους κορυφαίους του τομέα, ενώ στα παράλληλα workshops, συνεργάτες της Fortinet παρουσίασαν τις λύσεις τους.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 800 συμμετέχοντες, παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις σε σχέση με την ασφάλεια δεδομένων σε συνάρτηση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.  Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους της πολιτείας με ομιλία του ο κος Θωμάς Δομπρίδης, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το παρόν έδωσαν και υψηλόβαθμα στελέχη της Fortinet στο εξωτερικό όπως ο Patrick Grillo Senior Director – Solutions Marketing, ο Benjamin Meier – Director Business Development SecOps Solutions, ο Stephane Monboisset SASE Competence Center Business Leader – Emerging & APJ και ο Geri Revay Security Researcher της Fortinet. 

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την βράβευση των συνεργατών της Fortinet, την οποία παρουσίασε η Δήμητρα Τριανταφύλλου, Channel Sales Manager της Fortinet για Ελλάδα και Κύπρο. Επιβραβεύτηκαν συνεργασίες που ξεχώρισαν σε διαφορετικούς τομείς των δραστηριοτήτων της Fortinet τη περασμένη χρονιά. 

Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται σήμερα την τεχνολογία περισσότερο από ποτέ και αλλάζουν ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας τους, βασιζόμενοι στις λύσεις και τα προϊόντα που έχει να προτείνει η Fortinet, όπως το Fortinet Security Fabric καθώς και το Secure SD-WAN.

Την εκδήλωση στήριξαν χορηγικά οι εταιρίες Active, Adacom, Neurosoft, Performance και Pronet ως Platinum χορηγοί αλλά και οι ADAPTIT, Algosystems, Byte, Dataplex, Infinitum, Intracom-Telecom, InTTrust, OfficeLine, Console connect by PCCW, Space και Tototheo Maritime ως Gold sponsors. Το ISC2 Hellenic Chapter, η AMMITEC αλλά και το Women4Cyber παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ως supporters. Φυσικά, και στο φετινό Fortinet Security Day συμμετείχαν ενεργά και οι επίσημοι διανομείς της Fortinet, GCC Hellas και Ideal Technology.

«Όταν το cloud, το Internet of Things (IoT) και το mobility αποτελούν τεχνολογίες αιχμής, οι ατομικές και συλλογικές επιπτώσεις ως προς την ασφάλεια, μπορούν υπονομεύσουν οποιαδήποτε προσπάθεια μετασχηματισμού. Η αποστολή της Fortinet είναι να είναι ηγέτης τόσο ως προς την καινοτομία, όσο και στην απλοποίηση των υποδομών κάθε οργανισμού φέρνοντας την σύγκληση στο δίκτυο, το ΟΤ, το cloud, το edge με την ασφάλεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο της αγοράς, πελάτες και συνεργάτες, αλλά και τελικοί χρήστες των λύσεων της Fortinet», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Regional Director της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία.