Ανακοινώθηκε το έξυπνο ρολόι Garmin vívoactive 5 GPS

Garmin vívoactive 5

Η Garmin αποκάλυψε το πιο πρόσφατο smartwatch υγείας και φυσικής κατάστασης, το vívoactive 5. Αυτό το νέο έξυπνο ρολόι έχει σχεδιαστεί με ένα ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου και μια ζώνη σιλικόνης. Η οθόνη AMOLED 1,2 ιντσών διευκολύνει την προβολή των δεδομένων υγείας και φυσικής κατάστασης, τη λήψη έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλά άλλα.

Το έξυπνο ρολόι vívoactive 5 προσφέρει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας 11 ημερών, λειτουργώντας ως προπονητής ύπνου με βαθμολογίες ύπνου, εξατομικευμένες συμβουλές και παρακολούθηση σταδίου ύπνου, συμπεριλαμβανομένων των μεσημεριανών ύπνου. Επίσης παρακολουθεί το Pulse Ox και το HRV.

Κάθε πρωί, συνοψίζει τα δεδομένα του ύπνου, της κατάστασης ανάκαμψης, του HRV και του καιρού, όταν είναι συνδεδεμένο στο smartphone σας. Προτείνει βέλτιστους χρόνους ύπνου για την ευεξία σας.

Επιπλέον, παρακολουθεί τα επίπεδα ενέργειας της μπαταρίας του σώματός σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρέχοντας πληροφορίες για το πώς ο ύπνος, οι καθημερινές δραστηριότητες και το άγχος επηρεάζουν την ενέργειά σας, βοηθώντας σας να προγραμματίσετε τη δραστηριότητα και την ανάπαυση.

Με περισσότερες από 30 προφορτωμένες εφαρμογές GPS και αθλητικών εσωτερικών χώρων, ταιριάζει σε διάφορες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών που αφορούν ειδικά τα αναπηρικά αμαξίδια. Υποστηρίζει καθοδηγούμενο διαλογισμό και προσφέρει δύο μεγέθη γραμματοσειράς για ειδοποιήσεις και δεδομένα προπόνησης.

Μείνετε συνδεδεμένοι με μηνύματα κειμένου, email και ειδοποιήσεις στον καρπό σας, ακόμη και απαντώντας με ένα πληκτρολόγιο on-watch (Android). Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ζωντανή κοινή χρήση τοποθεσίας και ανεπαφικές πληρωμές (Garmin Pay).

Απολαύστε ακρόαση χωρίς τηλέφωνο κατεβάζοντας τραγούδια από το Spotify, το Amazon Music και το Deezer (απαιτείται συνδρομή). Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα υγείας και φυσικής κατάστασης στην εφαρμογή Garmin Connect και κατεβάστε εφαρμογές και προσόψεις ρολογιών από το Connect IQ Store. Είναι επίσης αδιάβροχο έως και 5 ATM.

Το Garmin vívoactive 5, με τιμή 299,99 USD, διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως black/slate, ivory/cream gold, navy/metallic navy και orchid/metallic orchid. Μπορεί να αγοραστεί στις ΗΠΑ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Garmin και στο Amazon.com.

Quick specifications: Garmin vívoactive 5

Specifications Garmin vivoactive 5