Η ενημέρωση Google Tasks παρέχει υποστήριξη για το Ημερολόγιο και τον Βοηθό

Google Tasks

Το Google Tasks διαθέτει πλέον λειτουργίες Ημερολογίου και Βοηθού, επιτρέποντας στα προϊόντα μας να λειτουργούν καλύτερα μαζί, ανεξάρτητα από το πού και τον τρόπο εργασίας σας. Αυτό συναντά ανθρώπους όπου συμβαίνουν οι σκέψεις και οι παραγωγικές τους στιγμές, είτε σε φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο ή στο δρόμο. Πρόσφατα, η Αναζήτηση Google πρόσθεσε επιλογές βιώσιμων ταξιδιών.

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Google Assistant, το Calendar και το Tasks, σύμφωνα με την εταιρεία. Σύντομα, ο Βοηθός και οι Υπενθυμίσεις Ημερολογίου θα μετεγκατασταθούν στο Google Tasks. Μπορείτε πλέον να προβάλετε και να διαχειριστείτε όλες τις υποχρεώσεις σας στο Google Tasks, είτε τις κάνετε στον Βοηθό είτε στο Ημερολόγιο.

Το Google Tasks είναι ένα απλό και χρήσιμο εργαλείο για προσωπική και επαγγελματική χρήση. Οι λίστες και οι εργασίες σας συγχρονίζονται μεταξύ των συσκευών, ώστε να τις έχετε πάντα. Αποκτήστε πρόσβαση στο Tasks από το Gmail, το Ημερολόγιο και το Chat.

Η προσθήκη Υπενθυμίσεων Βοηθού στο Google Tasks ανοίγει νέους τρόπους για να καταγράψετε τις εκκρεμότητες χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. «Hey Google, υπενθύμισέ μου να επικοινωνώ με τον μπαμπά κάθε Πέμπτη στις 6 μ.μ.». θα εμφανιστεί στη λίστα εργασιών και στο Ημερολόγιο Google. Εάν ορίσετε μια ημέρα ή ώρα, θα λάβετε μια υπενθύμιση, ώστε να μην το ξεχάσετε.

Τους επόμενους μήνες, είτε χρησιμοποιείτε τον Βοηθό είτε το Ημερολόγιο για τη δημιουργία ή την προβολή υπενθυμίσεων, θα σας ζητηθεί να δοκιμάσετε τη νέα εμπειρία στο Tasks. Ανοίξτε το μήνυμα για να μετακινήσετε τις υπενθυμίσεις σας στο Google Tasks, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σε ένα μέρος.