Η Google προσθέτει ιδέες για ταξίδια με τεχνητή νοημοσύνη στην Αναζήτηση

Google-Summer-Travel-Tips-2024

Αποτέλεσμα μετάφρασης

Η Google ανακοίνωσε νέες ενημερώσεις και εργαλεία από την Αναζήτηση, τους Χάρτες και τις Αγορές για να σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε πιο έξυπνα αυτό το καλοκαίρι.

Η Google δοκιμάζει λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI στην Αναζήτηση για να διευκολύνει τον προγραμματισμό του ταξιδιού. Εάν συμμετέχετε στο Search Generative Experience (SGE), ζητώντας ένα πρόγραμμα ταξιδιού όπως “3 ημέρες στη Φιλαδέλφεια για ιστορία” θα παρέχονται προτάσεις για αξιοθέατα, εστιατόρια, πτήσεις και ξενοδοχεία.

Αυτές οι προτάσεις συγκεντρώνουν πληροφορίες από διάφορες πηγές και υποβολές χρηστών στην Google, καθιστώντας εύκολη την εξερεύνηση και τη σύγκριση επιλογών. Μπορείτε να εξαγάγετε αυτές τις ιδέες στο Gmail, στα Έγγραφα ή στους Χάρτες για περαιτέρω σχεδιασμό ή κοινή χρήση.

Ανακαλύψτε επιμελημένες λίστες προτάσεων απευθείας στους Χάρτες Google από αξιόπιστες πηγές και ντόπιους. Επιπλέον, οι Χάρτες Google θα παρουσιάζουν λίστες με μοντέρνα, κορυφαία και κρυφά εστιατόρια με βάση τα δημοφιλή ενδιαφέροντα σε κάθε πόλη.

Η Google ενισχύει την προσαρμογή λιστών στους Χάρτες, επιτρέποντας στους χρήστες να οργανώνουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια με βάση τις προτιμήσεις τους.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να τακτοποιούν θέσεις στις λίστες τους με όποια σειρά προτιμούν και να προσθέτουν συνδέσμους σε κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για πρόσθετο πλαίσιο, όπως προσωπικές κριτικές. Η Google εισάγει εξατομικευμένες προτάσεις στυλ για αναζητήσεις ρούχων και αξεσουάρ στις ΗΠΑ. Οι χρήστες μπορούν να βαθμολογήσουν τις επιλογές για να βελτιώσουν τις προτιμήσεις τους και η Google θα θυμάται αυτές τις προτιμήσεις για μελλοντικές αναζητήσεις, απλοποιώντας την εμπειρία αγορών.

Για ταξιδιώτες που αντιμετωπίζουν γλωσσικά εμπόδια, η Google προσφέρει το Circle to Search για άμεση μετάφραση περιεχομένου στην οθόνη, διαθέσιμη σε επιλεγμένες συσκευές Android (συσκευές Pixel 7+ και σειρά Samsung Galaxy S24).

Επιπλέον, το Google Lens βοηθά στη μετάφραση κειμένου από φυσικό περιβάλλον, όπως πινακίδες ή αφίσες, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα το μεταφρασμένο κείμενο πάνω από το πρωτότυπο. Το Google Lens διαθέτει τώρα Multisearch που υποστηρίζεται από AI, παρέχοντας πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με αντικείμενα που καταγράφονται από την κάμερα. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το τι βλέπουν και να λαμβάνουν σχετικές λεπτομέρειες και συνδέσμους για περαιτέρω εξερεύνηση.