Οι Χάρτες Google προσθέτουν Αναζήτηση με Live View, Εύρεση σταθμών φόρτισης EV και πολλά άλλα

Google Maps

Η Google ανακοίνωσε ενημερώσεις στους Χάρτες σήμερα για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές. Η εταιρεία λέει ότι ήρθε η ώρα για διακοπές. Οι Χάρτες Google μπορούν να σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης εποχής του χρόνου, είτε κάνετε δουλειές, είτε κάνετε περιπέτειες με φίλους ή επισκέπτεστε την οικογένεια.

Η αναζήτηση στους Χάρτες Google με Live View ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, μαζί με το Neighborhood Vibe, το Immersive View και άλλες λειτουργίες. Προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη για ψώνια διακοπών και για να δείτε φίλους. Σηκώστε το τηλέφωνό σας και πατήστε το σύμβολο της κάμερας στη γραμμή αναζήτησης για να δείτε γειτονικά καταστήματα, καφετέριες και ΑΤΜ.

Με οδηγίες και βέλη που λειτουργούν με AR, μπορείτε να δείτε πού βρίσκονται και πόσο μακριά είναι και να εντοπίσετε μέρη που δεν είναι στην άμεση θέα σας (όπως ένα κατάστημα ρούχων γύρω από το τετράγωνο) για να πάρετε μια αίσθηση της γειτονιάς σε μια ματιά.

Για να βρείτε κοντινά εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα γλυκών, πάρκα και σταθμούς συγκοινωνίας, αγγίξτε διαφορετικές κατηγορίες μερών. Οι χρήστες μπορούν να δουν βασικές πληροφορίες για κάθε περιοχή που επικαλύπτεται, όπως αν είναι ανοιχτή, πόσο απασχολημένος είναι, το εύρος τιμών και αν η κοινότητα των Χαρτών Google το αξιολογεί ιδιαίτερα.

Εάν έχετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μπορείτε ήδη να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google για να ανακαλύψετε πρίζες φόρτισης. Τώρα είναι πιο εύκολο να βρείτε φορτιστή αυτοκινήτου. Αναζητήστε “σταθμούς φόρτισης EV” και επιλέξτε “ταχεία φόρτιση” για να δείτε σταθμούς με φορτιστές 50 kW και άνω. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν σταθμούς με τον τύπο βύσματος του EV σε περισσότερες χώρες. Και οι δύο λειτουργίες είναι live σε Android και iOS.

Ελέγξτε για προσβάσιμα καθίσματα, τουαλέτες και χώρο στάθμευσης. Αυτό το εργαλείο, που υποστηρίζεται από δωρεές ιδιοκτητών επιχείρησης και κοινότητας, μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις σκάλες εάν έχετε καρότσι ή αποσκευές. Βρείτε το εταιρικό προφίλ που θέλετε να αλλάξετε, αγγίξτε «Σχετικά» και μετά «Επεξεργασία λειτουργιών». Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία προσβασιμότητας στο προφίλ μιας επιχείρησης.

Από την επόμενη εβδομάδα, η εμπειρία οπτικής αναζήτησης θα αρχίσει να κυκλοφορεί στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο σε Android και iOS.

Η λειτουργία Εύρεση σταθμών φόρτισης της Google είναι τώρα live σε Android και iOS σε χώρες όπου είναι διαθέσιμοι σταθμοί φόρτισης EV.