Η Google Play Games Beta σε PC λαμβάνει παιχνίδια 4K, υποστήριξη χειρηστηρίου κονσόλας και πολλά άλλα

Google Play Games Beta

Η Google έκανε μια συναρπαστική ανακοίνωση σήμερα, φέρνοντας ενημερώσεις στα Παιχνίδια Google Play για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν περισσότερα παιχνίδια, μια νέα δυνατότητα αναζήτησης και υποστήριξη για χειριστήρια παιχνιδιών.

Η Google έχει επεκτείνει τον κατάλογο παιχνιδιών της για να περιλαμβάνει πάνω από 3.000 παιχνίδια, με δημοφιλείς τίτλους όπως το Clash of Clans και το Clash Royale. Σκοπεύουν να συνεχίσουν να προσθέτουν παιχνίδια που ζητούνται με βάση τα σχόλια των παικτών.

Από σήμερα, μπορείτε να παίζετε παιχνίδια όπως το Clash of Clans και το Clash Royale σε υπολογιστές με Windows 10 και 11. Η πρόοδoς σας θα συγχρονιστεί απρόσκοπτα σε διαφορετικές συσκευές.

Η Google ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των παικτών για έναν ευκολότερο τρόπο εύρεσης παιχνιδιών στα Παιχνίδια Google Play. Έχουν εισαγάγει μια δυνατότητα αναζήτησης για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε γρήγορα τα παιχνίδια που θέλετε. Στην ενότητα “Όλα τα παιχνίδια”, απλώς πληκτρολογήστε το όνομα του παιχνιδιού στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

Με αυτήν την ενημέρωση, η Google εισάγει υποστήριξη για χειριστήρια κονσόλας σε επιλεγμένα παιχνίδια, βελτιώνοντας την εμπειρία παιχνιδιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειριστήρια όπως Xbox S|X, Xbox One, PS5 DualSense ή PS4 DualShock με συμβατά παιχνίδια όπως το Asphalt 9: Legends και το BADLAND.

Τα Google Play Games προσφέρουν τώρα την επιλογή αναπαραγωγής σε εκπληκτική ανάλυση οθόνης 4K σε υποστηριζόμενες οθόνες. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά αναλύσεων οθόνης που ταιριάζουν στις ανάγκες παιχνιδιού τους. Για να επιλέξετε μια ανάλυση, απλώς πατήστε Shift + Tab σε οποιοδήποτε παιχνίδι.