Η Google παρουσιάζει την “Προβολή αναμνήσεων” στις Φωτογραφίες Google

Memories-view-in-Google-Photos

Η Google εισήγαγε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Memories στο Google Photos. Είναι σαν ένα λεύκωμα των αναμνήσεων σας που οργανώνεται αυτόματα με τη βοήθεια της AI.

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ξαναζείτε εύκολα, να εξατομικεύετε και να μοιράζεστε τα ιδιαίτερα ταξίδια, τις εκδηλώσεις και τις καθημερινές σας στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Google παρέχει περισσότερους τρόπους για να προβάλλετε τις καλύτερες φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο Google Photos και η τεχνητή νοημοσύνη κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς. Οι αναμνήσεις σας είναι σημαντικές και έχετε τον έλεγχο πάνω τους.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις στην ενότητα Αναμνήσεις ή να δημιουργήσετε τις δικές σας από την αρχή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε συγκεκριμένες φωτογραφίες και βίντεο σε αυτήν την προβολή.

Έχετε την επιλογή να μετονομάσετε τις αναμνήσεις σας για να τις κάνετε αναγνωρίσιμες και να αποτυπώσετε τα συναισθήματα της στιγμής. Εάν χρειάζεστε ιδέες, το Google Photos μπορεί να προτείνει τίτλους που δημιουργούνται από AI.

Απλώς αναζητήστε το κουμπί “Βοηθήστε με τίτλος” σε ορισμένες μνήμες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επεξεργαστείτε τους προτεινόμενους τίτλους ή να ζητήσετε περισσότερες επιλογές. Μπορείτε ακόμη και να καθοδηγήσετε τις προτάσεις προσθέτοντας συμβουλές.

Τώρα, μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους για τις αναμνήσεις σας. Παρόμοια με τα κοινόχρηστα άλμπουμ, μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους ή συγγενείς να συνεισφέρουν φωτογραφίες και βίντεο σε μια ανάμνηση, συμπληρώνοντας τα κομμάτια που λείπουν. Εάν κάποιος μοιράζεται μια ανάμνηση μαζί σας, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στην προβολή Αναμνήσεις για αργότερα.

Σύντομα, η Google θα προσθέσει τη δυνατότητα κοινής χρήσης αναμνήσεων ως βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να τα στείλετε σε φίλους και συγγενείς χρησιμοποιώντας την προτιμώμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η προβολή Memories αρχίζει να διατίθεται στις ΗΠΑ και θα είναι σύντομα προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο μέσα στους επόμενους μήνες. Η λειτουργία Name Your Memories είναι μια πειραματική λειτουργία από τα Εργαστήρια Google και θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε επιλεγμένους λογαριασμούς στις ΗΠΑ.