Η Αναζήτηση Google λαμβάνει εργαλεία εκμάθησης για τα Μαθηματικά, τη Φυσική και άλλα

Math-and-science-problems-in-Google-Search

Η Google έχει εισάγει ενημερώσεις στο Search και στο Lens για να βοηθήσει τους μαθητές με πολύπλοκα προβλήματα σε θέματα STEM. Αυτές οι ενημερώσεις παρέχουν βελτιωμένη υποστήριξη για τα μαθηματικά, τη φυσική και τη γεωμετρία, διευκολύνοντας την κατανόηση και την επίλυση προβλημάτων.

Όταν αναζητάτε προβλήματα μαθηματικών και φυσικών επιστημών, μπορείτε πλέον να λάβετε περισσότερη βοήθεια με θέματα όπως η τριγωνομετρία. Απλώς εισαγάγετε την εξίσωσή σας στη γραμμή αναζήτησης ή χρησιμοποιήστε το Lens για να τραβήξετε μια φωτογραφία και θα λάβετε μια λύση βήμα προς βήμα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το “math solver” σε επιτραπέζιους υπολογιστές το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο για κινητά.

Τα προηγμένα γλωσσικά μοντέλα της Google προσφέρουν τώρα βοήθεια σε προβλήματα λέξεων, ξεκινώντας από θέματα φυσικής γυμνασίου. Αυτή η δυνατότητα σάς βοηθά να προσδιορίσετε γνωστές και άγνωστες τιμές και να επιλέξετε τους κατάλληλους τύπους για την επίλυση προβλημάτων.

Τα προβλήματα γεωμετρίας μπορεί να είναι δύσκολο να περιγραφούν μόνο με λέξεις. Εάν χρειάζεται να βρείτε το εμβαδόν ενός τριγώνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Φακό για να ερμηνεύσετε οπτικά προβλήματα. Δημιουργεί βήμα προς βήμα εξηγήσεις για γεωμετρικές προκλήσεις.

Η Google εισάγει τη δυνατότητα οπτικής εξερεύνησης των εννοιών STEM στην Αναζήτηση. Αυτή η οπτική κατανόηση είναι ζωτικής σημασίας για την κατάκτηση θεμάτων STEM. Μπορείτε να εξερευνήσετε τρισδιάστατα μοντέλα και διαδραστικά διαγράμματα για περισσότερα από 1.000 θέματα βιολογίας, χημείας, φυσικής, αστρονομίας και συναφών θεμάτων.