Εκδήλωση “HP at your Services” από την HP Hellas 

HP logo

Η HP Hellas διοργάνωσε το Customer Event στο «Solid», ένα χώρο μοναδικού σχεδιασμού που παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες απόλυτα συμβατές με το περιεχόμενο της εκδήλωσης. 

Με κεντρικό μήνυμα “HP at your Services”, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προηγμένες υπηρεσίες και εφαρμογές της HP που βελτιστοποιούν τον τρόπο που οι σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμοί διαχειρίζονται τα έγγραφά τους αλλά και το σύνολο των διαδικασιών του εκτυπωτικού τους περιβάλλοντος.

Η κεντρική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Λευτέρη Γαροφαλάκη, Workforce Solutions Category & Business Development Manager, και αναφέρθηκε στις εξελίξεις επόμενης γενιάς που αφορούν τόσο τις ανάγκες υπολογιστών όσο και εκτυπώσεων. Ο ίδιος στην συνέχεια δήλωσε: «Η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις προτάσεις της HP σε ό,τι έχει να κάνει με με το MPS και τα Print Software, Digital Solutions και Services γενικότερα στους πελάτες μας είναι μοναδικής αξίας. Στην HP, δεν ανταποκρινόμαστε απλώς στις αλλαγές, αλλά ηγούμαστε αυτών. Αναγνωρίζοντας τις δυναμικές απαιτήσεις των σημερινών επιχειρήσεων, παρουσιάσαμε λύσεις πληροφορικής που αλλάζουν τα δεδομένα.»

Ο κος Χάρης Αμούργης, End User Sales Manager, Private & Public Sector της HP Eλλάδας & Κύπρου, τόνισε: «Πιστοί στην δέσμευσή μας για έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες  μας είχαμε την χαρά να βρεθούμε μαζί τους και να συζητήσουμε σημαντικά θέματα και εξελίξεις του χώρου της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Η στρατηγική της HP παραμένει σταθερά πελατοκεντρική και μέσω αυτής ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να μοιραστούν μαζί μας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ώστε να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους.»

Με το πέρας των παρουσιάσεων, οι προσκεκλημένοι, CIOs, Διευθυντικά Στελέχη Πληροφορικής και IT Managers από όλους τους κλάδους, απόλαυσαν μία εκπληκτική εμπειρία γευσιγνωσίας.