Τα HTC VR smartphones έρχονται τον Απρίλιο

HTC-Viverse
Η HTC Corp., μια ταϊβανέζικη εταιρεία που κάποτε ήταν δημοφιλής κατασκευαστής smartphones, έχει ήδη την επιχείρηση εικονικής πραγματικότητας – το HTC Vive. Τώρα αποκάλυψε ότι θα κάνει το ντεμπούτο της μια σειρά καινοτόμων smartphones τον Απρίλιο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενταχθούν στο Viverse, τον εικονικό κόσμο της εταιρείας.

Η HTC συνεργάστηκε με εξέχουσες παγκόσμιες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των China Mobile, Etisalt, Hutch Group και Zai Group για να δημιουργήσει το Viverse, έναν κινούμενο εικονικό κόσμο και να εργαστεί στα νέα smartphones, πέρα απο τις Chunghwa Telecom, Taiwan Mobile και FarEasTone της Ταϊβάν, σύμφωνα με στην εταιρεία.

Η επωνυμία HTC Vive εισήγαγε την ιδέα εικονικής πραγματικότητας Viverse. Το Viverse είναι ένας κόσμος μέσα στο μετασύμπαν που θα προσφέρει ένα καθηλωτικό, απεριόριστο σύμπαν με υπέροχες νέες εμπειρίες, καθώς και μια απρόσκοπτη πύλη σε άλλα εικονικά σύμπαντα. «Το VIVE είναι η επωνυμία μας, που σημαίνει «ζωή» και το Verse αντικατοπτρίζει τα κεφάλαια της ζωής», εξηγεί η εταιρεία.

Για να γίνει ένα ανοιχτό περιβάλλον, η HTC συνεργάζεται με εκατοντάδες συνεργάτες και προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένων των Beatday, Engage, VR Chat και άλλων. Στο Mobile World Congress 2022, το HTC VIVE παρουσίασε μια ζωντανή επίδειξη των τελευταίων βελτιώσεων στο Viverse, το οποίο συνδέει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα με νέους κόσμους και εμπειρίες.

Το VIVE έχει επίσης πολλές δυνατότητες που διευκολύνουν την εξατομίκευση και τη διαχείριση της εμπειρίας VR, όπως το VIVE Connect, ο χώρος πολλαπλών πλατφορμών που σας επιτρέπει να εισέλθετε σε άλλους κόσμους, το VIVE Browser, το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης XR που υποστηρίζει σύνδεση στο Web3, το VIVE Flow είναι η πρώτη συσκευή VR που υποστηρίζει cryptowallet, το Vive Guardian που προστατεύει το απόρρητο και την ασφάλεια των νέων στο metaverse και πολλά άλλα.

Το Viverse είναι τώρα διαθέσιμο σε tablet και Android smartphones, καθώς και σε επιλεγμένα VIVE headsets, σε όλο τον κόσμο. Για να ξεκινήσετε, απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση viverse.com.