Το Instagram κυκλοφορεί Σημειώσεις, Ομαδικά Προφίλ και πολλά άλλα

Instagram-New-update

Tο Instagram, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Meta, κυκλοφόρησε μια σειρά ενημερώσεων με στόχο να διευκολύνει τους χρήστες να παραμένουν σε επαφή με τους φίλους τους. Πρόσφατα, το Instagram κυκλοφόρησε το Account Status Update, το οποίο επιτρέπει στους δημιουργούς να βλέπουν εάν οι αναρτήσεις τους μπλοκάρονται.

Notes

Ένας νέος τρόπος για να μιλήσετε με τους φίλους σας και να μάθετε τι κάνουν, οι Σημειώσεις είναι σύντομες αναρτήσεις μόνο με κείμενο και emoji που μπορούν να έχουν μήκος έως και 60 χαρακτήρες.

  • Για να αφήσετε μια σημείωση, μεταβείτε στην κορυφή των εισερχομένων σας και επιλέξτε τα άτομα που ακολουθείτε ή τα άτομα στη λίστα στενών φίλων σας. Η σημείωσή σας θα παραμείνει στην κορυφή των εισερχομένων τους για 24 ώρες.
  • Τα DMs θα εμφανίζονται στα εισερχόμενά σας όταν κάποιος απαντήσει σε μια σημείωση.
Σύμφωνα με το Instagram, τα Notes παρέχουν στους χρήστες ένα απλό και αυθόρμητο μέσο έκφρασης και αλληλεπίδρασης.

Δημιουργήστε στιγμές με φίλους

Οι άνθρωποι εκτιμούν την κοινή χρήση σημαντικών στιγμιότυπων και καθημερινών γεγονότων σε ιστορίες. Το Instagram λέει ότι αυτές οι νέες δυνατότητες Stories θα επιτρέψουν στους χρήστες να μοιράζονται με αυθόρμητους, διασκεδαστικούς τρόπους για την ενίσχυση των φιλιών.

Προσθέστε τις δικές σας υποψηφιότητες

Όταν βλέπετε μια υπενθύμιση που σας κάνει να σκέφτεστε έναν φίλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί “Προσθέστε το δικό σας” για να του στείλετε την πρόσκληση.

Candid Stories

Τραβήξτε μια candid εικόνα χρησιμοποιώντας την κάμερα Ιστορίες, την ιστορία πολλών συγγραφέων στο επάνω μέρος της ροής ή την καθημερινή υπενθύμιση ειδοποιήσεων που εμφανίζεται μετά τo πρώτo σας candid.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε την καθημερινή υπενθύμιση ειδοποιήσεων, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις σας. Η Meta δήλωσε ότι δοκιμάζει επίσης μια παρόμοια λειτουργία στο Facebook Stories.

Group Profiles

Οι χρήστες θα μπορούν σύντομα να δημιουργήσουν και να εγγραφούν σε αυτό το νέο είδος προφίλ για να μοιράζονται ενημερώσεις και ιστορίες με φίλους σε ένα αποκλειστικό, κοινόχρηστο προφίλ.

  • Όταν μοιράζεστε περιεχόμενο σε ένα Προφίλ Ομάδας, αυτό μοιράζεται μόνο με τα μέλη της ομάδας και όχι με τους ακόλουθούς σας και τοποθετείται στο Προφίλ Ομάδας και όχι στο δικό σας.
  • Πατήστε το κουμπί «+» και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προφίλ ομάδας για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ ομάδας.

Collaborative Collections

Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι δοκιμάζει ένα μέσο για τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με φίλους για κοινά ενδιαφέροντα, αποθηκεύοντας δημοσιεύσεις σε μια συλλογική συλλογή στην ομάδα σας ή DMs 1:1.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ή να συνεισφέρετε σε μια συλλογική συλλογή αποθηκεύοντας μια ανάρτηση απευθείας από τη ροή σας ή στέλνοντας μια ανάρτηση σε έναν φίλο μέσω άμεσου μηνύματος και αποθηκεύοντάς την από εκεί.