Το Instagram παρουσιάζει τον προγραμματισμό αναρτήσεων εντός εφαρμογής

Instagram-Schedule-post

Το Instagram της Meta προσθέτει δύο νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα του που θα ωφελήσουν τους δημιουργούς περιεχομένου. Η εταιρεία κυκλοφορεί τα πιο απαιτούμενα εργαλεία προγραμματισμού περιεχομένου, καθώς και νέα επιτεύγματα, για να ανταμείψει τους καλλιτέχνες για το χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλλουν στα reel τους.

Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί θα μπορούν να προγραμματίζουν αναρτήσεις Reels, φωτογραφιών και καρουζέλ για έως και 75 ημέρες χρησιμοποιώντας τις νέες επιλογές προγραμματισμού του Instagram. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ευπρόσδεκτη λειτουργία που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Πριν υποβάλετε περιεχόμενο, πατήστε “Σύνθετες ρυθμίσεις” για πρόσβαση στις λειτουργίες προγραμματισμού.

Επιπλέον, το Instagram δοκιμάζει πλέον παγκοσμίως τις λειτουργίες “Achievements”. Αυτό θα επιτρέψει στους παραγωγούς να επιτύχουν επιτεύγματα σύμφωνα με ορισμένες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν κατά την κατασκευή Reels. Επί του παρόντος, οι δημιουργοί μπορούν να ξεκλειδώσουν τρία επιτεύγματα: Συνεργάτης, Trendspotter και Creative Streak.

Οι δημιουργοί μπορούν να κερδίσουν επιτεύγματα συνεργαζόμενοι με άλλους δημιουργούς, αλληλεπιδρώντας με την κοινότητά τους και συμμετέχοντας στη συζήτηση χρησιμοποιώντας μοντέρνα μουσική ή εφέ. Πατώντας τις επιλογές μενού σε οποιοδήποτε Reel, ο δημιουργός θα μπορεί να παρακολουθεί τα επιτεύγματά του και να βλέπει τις προβλέψεις.

https://www.instagram.com/p/CkrIB74gb1-/?utm_source=ig_web_copy_link