Οι κάρτες γραφικών Intel Arc A580 ξεκινούν να κυκλοφορούν παγκοσμίως

Intel-Arc-A580-Graphics

Η Intel διαθέτει παγκοσμίως τις κάρτες γραφικών Arc A580 μέσω των συνεργατών της. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για gamers και δημιουργούς, προσφέροντας ισχυρή απόδοση παιχνιδιού σε υψηλές ρυθμίσεις 1080p, ομαλό παιχνίδι για τίτλους esports και διάφορες δυνατότητες πολυμέσων.

Τα γραφικά Intel Arc A580 είναι μια ανταγωνιστική επιλογή για mainstream gamers και δημιουργούς. Προσφέρει σύγχρονες λειτουργίες Arc GPU σε λογική τιμή. Βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού με το Intel Xe Super Sampling (XeSS) και την ανίχνευση ακτίνων, προσφέροντας καλύτερη απόδοση και ρεαλιστικά γραφικά.

Με εύρος ζώνης μνήμης 512 gigabyte ανά δευτερόλεπτο (περισσότερο από το διπλάσιο του ανταγωνισμού), οι πρόσθετες κάρτες που βασίζονται στο Intel Arc A580 χειρίζονται ομαλά τα σύγχρονα παιχνίδια. Υποστηρίζουν επίσης εργασίες πολυμέσων όπως η κωδικοποίηση και η αποκωδικοποίηση AV1, επιτρέποντας στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν τους κωδικοποιητές που προτιμούν.

Επιπλέον, αυτές οι κάρτες διαθέτουν κινητήρες AI Intel Xe Matrix Extensions (Intel XMX), που υποστηρίζουν την τεχνολογία αναβάθμισης της κλίμακας Intel XeSS και άλλους φόρτους εργασίας AI, όπως εργασίες δημιουργίας με μοντέλα όπως το Stable Diffusion.

Οι πρόσθετες κάρτες με βάση το Intel Arc A580 είναι διαθέσιμες από τις ASRock, GUNNIR και Sparkle, από 179 USD.