Lenovo_Smart_Display

Η Google στο I/O 2018 ανέφερε ότι από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμες οι πρώτες έξυπνες προβολές που υποστηρίζονται από την Google, από εταιρείες όπως η LG, η Lenovo και η JBL. Ωστόσο, σύμφωνα με τις προ-παραγγελίες της B&H Photo, οι έξυπνες οθόνες της Lenovo ενδέχεται να είναι οι πρώτες.

Στη  λίστα εμφανίζεται το “coming soon” με ημερομηνία “αναμενόμενη διαθεσιμότητα” στις 3 Σεπτεμβρίου. Η Lenovo στη CES είχε ανακοινώσει τιμή γύρω στα $200 για το μοντέλο των 8 ιντσών και 249,99 δολάρια για το μεγαλύτερο των 10″. Η B&H τα κατατάσσει στα $149,99 και $229,99, αντίστοιχα.

Το Lenovo Smart Display έρχεται σε δύο παραλλαγές. Μια με 8 ιντσών και μια με οθόνη Full HD 10 ιντσών. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τον βοηθό της Google στη έξυπνη οθόνη μέσω ενός ομιλητή πλήρους εμβέλειας 10watt όπως ακριβώς και σε ένα smartphone. Μπορεί επίσης να μεταδίδει βίντεο απευθείας από το YouTube. Η λειτουργία έξυπνης εμφάνισης σε λειτουργία αναστολής μπορεί να λειτουργήσει ως ψηφιακή προβολή εικόνων από ένα φάκελο στο Google Photos ή σε άλλες εικόνες φόντου της επιλογής σας.