ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LG: ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

LG Heat Pumps

Θέλετε να εγκαταστήσετε μία αντλία θερμότητας και δεν ξέρετε ποια είναι η καταλληλότερη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και να καλύψει τις προδιαγραφές του κτιρίου και του ήδη υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης; Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) έχει τη λύση, αφούδιαθέτει τρεις διαφορετικές σειρές αντλίων θερμότητας: τη Therma V Monobloc, τη Therma V Split και τη Therma V Hydrosplit.

LG Therma V Monobloc

Η Therma V Monobloc είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα εύρος λύσεων θέρμανσης, όπως παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, ενδοδαπέδια θέρμανση ή σύνδεση σε σώματα καλοριφέρ. Συνδέεται με το υπάρχον υδραυλικό σύστημα θέρμανσης και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε λέβητα εύκολα και γρήγορα. Στη μέση ενεργειακή χρήση του σπιτιού, το 70% του κόστους ενέργειας αφορά τη θέρμανση του σπιτιού και την παραγωγή ζεστού νερού. Η LG Therma V Monobloc μπορεί να παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό για όλο το σπίτι όλο τον χρόνο με ενεργειακή απόδοση κλάσης Α+++. Ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως και -15 ℃, το Monobloc παρέχει ισχυρή θέρμανση στο 100% με χαμηλά επίπεδα θορύβου .

Therma V Hydrosplit

Η THERMA V Hydrosplit είναι εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ψυκτικές σωληνώσεις. Ειδικότερα, η εξωτερική μονάδα συνδέεται μόνο με σωληνώσεις νερού με την εσωτερική και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον κίνδυνο διαρροής ψυκτικού μέσου στον χώρο σας. Χάρη στους βελτιωμένους σωλήνες νερού με τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα και τη διευρυμένη συμβατότητα με μια ποικιλία άλλων λύσεων της LG, εξασφαλίζει πιο ομαλή ροή νερού, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτα ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία. 

Therma V Split

Η LG THERMA V Split παρέχει εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και ενέργειας. Αυτή η σειρά αντλίας διαθέτει δύο διαφορετικούς τύπους: με ξεχωριστή δεξαμενή νερού (Hydro Box) ή με ενσωματωμένη δεξαμενή (IWT).

Στην περίπτωση που η δεξαμενή νερού είναι ενσωματωμένη (IWT) μπορεί να παρέχεται ζεστό νερό και θέρμανση χωρίς ανάγκη πρόσθετης εγκατάστασης δοχείου αποθήκευσης νερού εξοικονομώντας έτσι πόρους και χώρο.

Στην περίπτωση του Hydro Box, συνδυάζεται η εσωτερική μονάδα και το δοχείο αποθήκευσης με αποτέλεσμα να γίνεται εκολότερη η εγκατάσταση. Η θερμότητα που παράγεται από την εξωτερική μονάδα μέσω εναλλαγής θερμότητας με τον εξωτερικό αέρα μεταφέρεται στο δοχείο για την παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού.

Όποια λύση αντλίας θερμότητας LG και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί και να παρέχει αξιόπιστη απόδοση. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής LG ThinQ, μπορείτε απλά να ελέγχετε το σύστημα θέρμανσης ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε, απολαμβάνοντας μέγιστη άνεση.