Η LG ME TO ITHACA LAUNDRY ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑΣ

LG - Ithaca (4)

Η LG Electronics Hellas (LG) πιστή στη δέσμευσή της να συνεισφέρει στην κοινωνία και να υποστηρίζει εθελοντικές ενέργειες, επεκτείνει τη δράση της με την Ithaca Laundry και βρίσκεται κάθε εβδομάδα δίπλα στο κινητό συνεργείο στις φυλακές Αυλώνας.  

Η Κινητή Μονάδα βρίσκεται κάθε Τετάρτη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, εδώ και περίπου 1 χρόνο, υποστηρίζοντας τις ανάγκες πάνω από 150 εξυπηρετούμενων, με 568 πλύσεις και με την παροχή 4.000 κιλών καθαρών ρούχων.

Στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων στον Αυλώνα στεγάζονται νεαροί έφηβοι κρατούμενοι και το Ithaca Laundry παρέχει υπηρεσίες υγιεινής για τη διασφάλιση της προσωπικής υγιεινής των κρατουμένων. Η κινητή μονάδα όσο βρίσκεται εκεί  προσπαθεί να εμπλέξει τρόφιμους των φυλακών ώστε να συμμετέχουν εθελοντικά στη δράση στο σημείο, με στόχο να ενδυναμωθούν και να ενεργοποιηθούν, μέσα από την προσφορά τους. 

Η συνεργασία LG και Ithaca Laundry έχει ξεκινήσει από το 2016 και έχει σημειώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια. Πάνω από 9.657 άτομα έχουν επωφεληθεί από το πρόγραμμα, πάνω από 245.419 κιλά ρούχα έχουν πλυθεί στα LG πλυντήρια και περισσότερες από 43.645 επισκέψεις έχουν πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η LG αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη και κάνει τη ζωή όλων καλύτερη.

Η κα. Τώνια Αθανασέλλη, Corporate & Digital Marketing Manager της LG δήλωσε: «Η LG είναι ευαισθητοποιημένη και παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων, δίνοντας προτεραιότητα στα κοινωνικά ζητήματα. Θέλουμε να υποστηρίζουμε ενέργειες που δίνουν ελπίδα και κυρίως το μήνυμα ότι είμαστε  αρωγοί στο πλευρό των ανθρώπων οι οποίοι για κάποιο λόγο δοκιμάζονται.»