ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ LG OLED evo C3

LG OLED EVO C3

Με το ενδιαφέρον του κόσμου στραμμένο προς τις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία, τις διοργανώτριες χώρες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ, η LG φροντίζει ώστε οι φίλαθλοι να μη χάσουν στιγμή από τη δράση. Η LG OLED evo C3, γνωστή για τις απαράμιλλες οπτικές και ηχητικές επιδόσεις της, είναι εδώ για να μεταφέρει τους φιλάθλους στα γήπεδα ώστε να ζήσουν κάθε κάρφωμα, cross-over και fast break με μια μοναδική αίσθηση ρεαλισμού.

Σχεδιασμένη για να αποδίδει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και να προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης, η LG OLED evo C3 θα σε τοποθετήσει στο επίκεντρο κάθε φάσης, ζωντανεύοντας τα παιχνίδια με μοναδική φωτεινότητα, εκπληκτικά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση. Οι φωνές των θεατών του γηπέδου, το τρίξιμο των παπουτσιών των παικτών στο παρκέ και κάθε σφύριγμα ακούγονται πιο δυνατά από ποτέ, χάρη στην υποστήριξη AI Sound Pro και Dolby Atmos®, ενώ με τη βοήθεια του Dolby Vision™ οι φάσεις θα γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές. Η LG OLED evo C3 όταν συνδυάζεται με ένα LG soundbar, μεταφέρει πραγματικά τον θεατή σε μια πολυδιάστατη ακουστική αρένα μπάσκετ.

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι δευτερολέπτων και η ευκρίνεια έχει μεγάλη σημασία. Με το OLED Dynamic Tone Mapping Pro, βλέπετε κάθε κίνηση με εξαιρετική λεπτομέρεια, καθώς η τεχνολογία τονίζει την αντίθεση, φωτίζει τις περιοχές μεσαίων τόνων και προσθέτει σχολαστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης. Με το HDR Expression Enhancer, το οποίο εντοπίζει και βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (όπως, για παράδειγμα, πρόσωπα ανθρώπων), δεν θα χάσετε το συναίσθημα στο πρόσωπο ενός παίκτη κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ελεύθερων βολών του τελευταίου δευτερολέπτου.

Για όσους  θέλουν να ενημερώνονται ταυτόχρονα για την εξέλιξη σε άλλα αθλήματα, η λειτουργία Sports Alert διασφαλίζει ότι είστε πάντα συγχρονισμένοι με τη δράση, παρέχοντας έγκαιρες ειδοποιήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες και ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια κρίσιμη στιγμή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ.

Το μεγαλείο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ αξίζει και μια μεγάλη οθόνη. Με την LG OLED evo C3 που διατίθεται από 42 έως 83 ίντσες, μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία θέασης, κάνοντας κάθε αγώνα να μοιάζει με τελικό πρωταθλήματος.

Το μπάσκετ δεν είναι μόνο θέαμα. Έχει να κάνει με το να αισθάνεσαι την αδρεναλίνη, να βιώνεις τις ανατροπές και να γίνεσαι μέλος της ομάδας. Η LG OLED evo C3 είναι φτιαγμένη όχι μόνο για να δείχνει αγώνες μπάσκετ, αλλά για να τους ζωντανεύει, κάνοντας τους οπαδούς να νιώθουν κάθε συναίσθημα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ.