ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LG

LG-TV-QNED-CINEMA

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να χαλαρώνεις τα φθινοπωρινά βράδια στο σπίτι, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές, μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά. Με τις τηλεοράσεις LG, μπορείς να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε έναν κινηματογραφικό παράδεισο και να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο από την άνεση του σπιτιού  σου, με τον πιο επαναστατικό τρόπο. 

Οι τηλεοράσεις LG OLED έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους θεατές μια εκπληκτική εμπειρία θέασης, ζωντανεύοντας τις ταινίες όπως ποτέ άλλοτε. Οι τηλεοράσεις διαθέτουν τεχνολογία αιχμής που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας, σας βυθίζει σε λαμπερά χρώματα και αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια με εκπληκτική ευκρίνεια. Οι τηλεοράσεις LG OLED προσφέρουν τέλειο μαύρο, απαράμιλλη αντίθεση και καθαρότητα, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για να αναδειχθούν οι αγαπημένες σας ταινίες. Οι σκηνές ζωντανεύουν με την εξαιρετικά ζωντανή εικόνα του Dolby Vision™ το οποίο αναδεικνύει τις αποχρώσεις κάθε σκηνής και τον καθηλωτικό, πλούσιο ήχο του Dolby Atmos®, ο οποίος σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης. Με τη βοήθεια του FILMAKER Mode™ η εικόνα είναι αληθινή αφού διατηρεί την οπτική του σκηνοθέτη για έναν πιο αυθεντικό τρόπο απόλαυσης των ταινιών. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία AI της LG βελτιώνει αυτόματα την ποιότητα εικόνας και ήχου για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία παρακολούθησης ταινιών. Κατανοεί τον τύπο του περιεχομένου που παρακολουθείτε και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις αναλόγως. 

Οι τηλεοράσεις LG QNED, με την τεχνολογία Quantum Dot και NanoCell, φέρνουν τα επαναστατικά χρώματα σε περισσότερες αποχρώσεις από ποτέ. Οι τηλεοράσεις LG QNED διαθέτουν αναβαθμισμένο AI 4K Upscaling  και AI Tone Mapping και βελτιώνουν την αντίθεση και την ανάλυση για βέλτιστη λεπτομέρεια, ενώ τα Fore/Background Effect Enhancement και Dynamic Vivid μεγιστοποιούν το βάθος πεδίου και την αναπαράσταση χρωμάτων για εξαιρετικά ρεαλιστική εικόνα. Ακόμα, η LG QNED χρησιμοποιεί αλγόριθμους “deep-learning” για να χαρτογραφήσει και να στείλει πληροφορίες αντικειμένων σε μπλοκ που μειώνουν τον οπίσθιο φωτισμό, δημιουργώντας πιο ευκρινείς, πιο φυσικές εικόνες, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το εφέ του φωτοστέφανου. 

Η LG QNED τελειοποιεί την εμπειρία θέασης με το FILMMAKER MODE™ να διατηρεί τα αρχικά χρώματα, τις ρυθμίσεις και τους ρυθμούς καρέ και να αποδίδει το περιεχόμενο ακριβώς όπως το οραματίστηκαν οι σκηνοθέτες, ενώ το HDR10 Pro, προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και ενισχύει το κανονικό περιεχόμενο HDR, για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και ευκρίνεια σε κάθε εικόνα.

Τέλος, η σειρά UHD θέτει νέα πρότυπα ανάλυσης οθόνης και ποιότητας εικόνας και σχεδιάστηκε για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του οικιακού κινηματογράφου, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και μια καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης ταινιών που θα σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο. Η σειρά UHD διαθέτει ανάλυση που προσφέρει εκπληκτικές εικόνες με ζωντανά χρώματα, ευκρινείς λεπτομέρειες και ενισχυμένη αντίθεση. Διαθέτει HDR10 Pro για να προσφέρει βελτιστοποιημένα επίπεδα φωτεινότητας για ζωηρά χρώματα και αξιοσημείωτες λεπτομέρειες. Επιπλέον, ο έλεγχος φωτεινότητας μέσω AI διασφαλίζει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό. Υποστηρίζει HDR για να βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία θέασης, κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά και αληθινά. Έτσι, τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε ανάλυση 4K, για να απολαμβάνετε ευκρίνεια και ακρίβεια σε κάθε στιγμή. 

Όποια και εάν είναι η επιλογή σας, μια LG TV διασφαλίζει τη μεταφορά του κινηματογράφου στο σπίτι. Πείτε «αντίο» στις συνηθισμένες βραδιές ταινιών και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε με τις τηλεοράσεις της LG.