Η LG ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗ CES 2024

LG CES 2024 KV Landscape

Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους καταναλωτές από όλον τον κόσμο να συντονιστούν στη Παγκόσμια Πρεμιέρα της Συνέντευξης Τύπου της LG και να επισκεφθούν την εκθεσιακό της περίπτερο στη CES στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο. Η συνέντευξη τύπου, που διοργανώνεται με μήνυμα «Reinvent your future», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 08:00 (PST) στις 8 Ιανουαρίου στο Mandalay Bay Convention Center.

Ο διευθύνων σύμβουλος της LG, William Cho, θα ανακοινώσει τους βασικούς τομείς ενδιαφέροντος για το 2024. Τα σημαντικότερα θέματα θα περιλαμβάνουν τη μετατροπή της LG σε μια εταιρεία Έξυπνων Λύσεων Ζωής -όπως ανακοινώθηκε τον Ιούλιο στο Future Vision 2030- και την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης, για την επέκταση και τη βελτίωση τόσο στον χώρο διαβίωσης όσο και στην εμπειρία του καταναλωτή. Η Παγκόσμια Πρεμιέρα της LG πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πραγματικά σημαίνει και υπόσχεται το όραμά της για τους καταναλωτές.

Τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστούν στη CES 2024 στο περίπτερο της LG. Μαζί με τις εντυπωσιακές οθόνες, τις απίστευτες τεχνολογικές εγκαταστάσεις και τα διαδραστικά εκθέματα, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να μάθουν περισσότερα για το πώς οι καινοτομίες της θα βελτιώσουν τις ζωές σε διάφορους τομείς, όπως το σπίτι, το εμπόριο και το mobility.

Η Παγκόσμια Πρεμιέρα της LG θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα της LG (www.LG.com/CES2024) και στο κανάλι της LG Global στο YouTube.