ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ LG

LG_TV-OLED-01-Accessories-Gallery-Stand-Desktop-2

Η LG αναβαθμίζει την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας και αναπτύσσει καινοτόμες και κομψές βάσεις τηλεόρασης που συμπληρώνουν τις κορυφαίες σειρές των τηλεοράσεών της.

Οι βάσεις της LG αποτελούν την τέλεια προσθήκη στην οικιακή ψυχαγωγία, ταιριάζουν σε κάθε χώρο και είναι ευέλικτες, πρακτικές και καλαίσθητες. 

Η περιστρεφόμενη βάση παρέχει εκπληκτική θέαση όπου κι αν καθίσετε και με την κομψή σχεδίασή της δημιουργεί αρμονία στον χώρο, συμπληρώνοντας τα αγαπημένα σας κομμάτια με μια εμφάνιση που δεν μπορείτε παρά να αγαπήσετε. 

Η βάση περιστρέφεται στον κατακόρυφο άξονα κατά 20° αριστερά ή δεξιά για να προσφέρει την ιδανική εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου, με πολλαπλές γωνίες θέασης. Επιπλέον, με απλό, κομψό σχεδιασμό και ασημί φινίρισμα, δίνει στην τηλεόραση μια μοντέρνα πινελιά και τη μετατρέπει σε ένα ξεχωριστό κομμάτι.  

Η βάση Gallery είναι το απόλυτο αξεσουάρ για επιδαπέδια τοποθέτηση και σχεδιάστηκε να προσφέρει Premium εμφάνιση και αναβάθμιση του χώρου. Όταν η τηλεόραση τοποθετηθεί στη βάση Gallery μετατρέπεται σε έργο τέχνης και εναρμονίζεται με τον χώρο σας δημιουργώντας ένα περιβάλλον που μοιάζει με γκαλερί. 

Η βάση Gallery με τη μινιμαλιστική σχεδίασή της αποτελεί ένα ξεχωριστό αντικείμενο διακόσμησης, δίνοντας μια νότα κομψότητας στο σπίτι, ενώ μπορεί να αποκρύπτει τα καλώδια, προσφέροντας μια καθαρή εμφάνιση που εξασφαλίζει αρμονία. Ακόμα, η βάση Gallery είναι συμβατή με μια ευρεία γκάμα τηλεοράσεων της LG, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων 55 και 65 ιντσών OLED, NanoCell και UHD. 

Εκτός από τις κομψές και στιλάτες βάσεις τηλεόρασης, η βάση τοίχου LG είναι μια ευέλικτη και πρακτική λύση για την τοποθέτηση της τηλεόρασης LG στον τοίχο. Η βάση τοίχου βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας, προσφέροντας ευελιξία, σταθερότητα και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με την τηλεόραση LG. Με εφαρμοστή τοποθέτηση, αφήνοντας σχεδόν μηδενικό κενό από τον τοίχο, η επιτοίχια βάση εξασφαλίζει την ιδανική γωνία θέασης για απίστευτες ώρες ψυχαγωγίας και όχι μόνο. 

Μεταμορφώστε τον χώρο σας, επιλέγοντας μια βάση LG και αποζημιωθείτε με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη γωνία θέασής τους.