ΝΕΟ LG ULTRAGEAR GAMING MONITOR ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

LG UltraGear 27GR75Q

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανεβάζει τον πήχη για τους λάτρεις του gaming με την προσθήκη της τελευταίας UltraGear gaming οθόνης, την LG 27GR75Q-B. Αυτή η πανίσχυρη οθόνη έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming με προηγμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν μια καθηλωτική και συναρπαστική οπτική εμπειρία.

Εξοπλισμένη με πάνελ QHD IPS 27 ιντσών, η LG UltraGear 27GR75Q-B διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 165Hz, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για παιχνίδια με έντονο ρυθμό που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά και ακριβείς κινήσεις. Οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στους αντιπάλους και να στοχεύσουν πρώτοι στο στόχο, χάρη στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης, που τους επιτρέπει να βλέπουν γρήγορα το επόμενο καρέ και να απολαμβάνουν ομαλή και αδιάλειπτη οπτική απεικόνιση.

Η LG UltraGear 27GR75Q-B υποστηρίζει επίσης το πρότυπο HDR10 με sRGB 99% (Standard), παρέχοντας στους παίκτες μια ρεαλιστική οπτική εμπειρία που ξεχειλίζει από πλούσια και ζωντανά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση, ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Με εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms (GtG)1 , αυτή η οθόνη προσφέρει μια συνεχή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία gaming που εξασφαλίζει ότι κάθε στιγμή είναι γρήγορη και γεμάτη δράση. 

Το νέο monitor, που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επίσημα από την NVIDIA, είναι συμβατό με την τεχνολογία G-SYNC, ελαχιστοποιώντας τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο, για μια εμπειρία παιχνιδιού με ομαλή και γρήγορη κίνηση. Παράλληλα, με την τεχνολογία FreeSync Premium, οι gamers μπορούν να βιώσουν απρόσκοπτη, ρευστή κίνηση σε παιχνίδια υψηλής ανάλυσης και γρήγορου ρυθμού, καθώς μειώνει σημαντικά το «σπάσιμο» της οθόνης και την καθυστέρηση. Τέλος, η ρυθμιζόμενη βάση υποστηρίζει την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για να σε βοηθήσει να παίζεις παιχνίδια πιο άνετα2.

Το νέο monitor, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel3.