Η ULTRAGEAR ΟΘΟΝΗ 49 ΙΝΤΣΩΝ ΤΗΣ LG, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 32:9 ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ GAMING ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

LG UltraGear 49GR85DC_02

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε την πιο πρόσφατη UltraGear gaming οθόνη (μοντέλο 49GR85DC), μια κυρτή οθόνη 49 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 32:9 και εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240Hz.

Σαν να έχετε δύο οθόνες 16:9 δίπλα-δίπλα, το εντυπωσιακό νέο μοντέλο προσφέρει απίστευτα ομαλό gameplay και κορυφαία ποιότητα εικόνας, χαρακτηριστικά απαραίτητα για καθηλωτική εμπειρία gaming. Αν και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους gamers, η 49GR85DC είναι επίσης κατάλληλη για την αύξηση της παραγωγικότητας σας ή την προβολή περιεχομένου χάρη στην προηγμένη multitasking λειτουργικότητα και την εξαιρετικά μεγάλη οθόνη της.

Διαθέτοντας πάνελ 49 ιντσών ανάλυσης Dual QHD (5.120 x 1.440) με καμπυλότητα 1000R, η νέα UltraGear gaming οθόνη της LG εξασφαλίζει ευκρινείς, ζωντανές εικόνες που κατακλύζουν το οπτικό πεδίο του χρήστη. Ο συνδυασμός του μεγάλου πλάτους της οθόνης και του υψηλού ρυθμού ανανέωσης 240Hz1 βοηθά στη δημιουργία ενός εκτεταμένου και πιο ευέλικτου gaming περιβάλλοντος, κάνοντας τα παιχνίδια να μοιάζουν πιο αληθινά και δυναμικά. Με πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, το μοντέλο 49GR85DC διαθέτει επίσης λόγο αντίθεσης 3000:1 και μέγιστη φωτεινότητα2 1000 nit, παράγοντας ζωντανά χρώματα και βαθιά, γεμάτα μαύρα. Με τη σχεδίαση τριών όψεων, σχεδόν χωρίς περιθώρια, η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συγκεντρωμένοι καθώς δίνουν μάχη με τους αντιπάλους τους ή εξερευνούν τους αγαπημένους τους εικονικούς κόσμους.

H οθόνη 49GR85DC, που δεν προορίζεται μόνο για gaming, προσφέρει επίσης μια σειρά από λειτουργίες multitasking που επιτρέπουν στους χρήστες να επωφεληθούν πλήρως από την επιμήκη οθόνη της με αναλογία διαστάσεων 32:9. Το νέο μοντέλο UltraGear υποστηρίζει τις λειτουργίες Picture-in-Picture (PIP) και Picture-by-Picture (PBP). Η λειτουργία PIP επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν περιεχόμενο από μια δεύτερη συνδεδεμένη συσκευή σε ένα μικρό πρόγραμμα αναπαραγωγής, ενώ η λειτουργία PBP τους επιτρέπει να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλά ανοιχτά παράθυρα, χωρίζοντας με ευκολία την οθόνη σε δύο ξεχωριστά τμήματα.

Σημαντικό για τους χρήστες που απολαμβάνουν το gaming σε PC και κονσόλες, αλλά χρήσιμο και για το multitasking, η νέα οθόνη παρέχει συνδεσιμότητα μέσω DisplayPort 1.4 και HDMI 2.1, με τα οποία οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ομαλό gaming στα 240Hz και σε ανάλυση Dual QHD. Επιπλέον, η κυρτή UltraGear ενισχύει την εμπειρία gaming με τον οπίσθιο φωτισμό LED Hexagon και την υποστήριξη DTS Headphone:X, μια προηγμένη λύση ήχου που παρέχει εξαιρετικό τρισδιάστατο ήχο μέσω ενσύρματων ακουστικών.

«Καθώς η αγορά των gaming οθονών συνεχίζει να ωριμάζει και να αναπτύσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη ζήτηση για εκτεταμένες οθόνες που προσφέρουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας», δήλωσε ο Seo Young-jae, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας IT της LG Electronics Business Solutions Company. «Σχεδιασμένη για gaming, αλλά εξίσου κατάλληλη για multitasking, η νέα LG UltraGear είναι μια ευέλικτη, premium λύση οθόνης που καταδεικνύει τη δέσμευση και την ικανότητά μας να ικανοποιούμε τις διαφορετικές ανάγκες των σημερινών καταναλωτών».

Η νέα gaming οθόνη UltraGear είναι πλέον διαθέσιμη στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει σε βασικές αγορές της Ευρώπης αυτό το μήνα και στην Ασία αργότερα μέσα στο έτος.

Κύριες προδιαγραφές:


LG UltraGear Gaming Monitor (49GR85DC)
Τύπος οθόνηςVA (Vertical Alignment)
Μέγεθος οθόνης49-inch
Αναλογία διαστάσεων32:9
ΑνάλυσηDQHD (5,120 x 1,440)
Ρυθμός ανανέωσης240Hz1
Γκάμα χρωμάτωνDCI-P3 95% (typ.)
Λόγος αντίθεσης3000:1
Φωτεινότητα1000nit (peak)2, 450nit (typ.)
Χρόνος απόκρισης1ms Gray-to-Gray (GtG)
Καμπυλότητα1000R
HDRVESA DisplayHDR 1000
ΣυνδεσιμότηταHDMI 2.1 x 2
DisplayPort 1.4 x 1
USB 3.0 x 1 Upstream
x 2 Downstream
4pole H/P out (DTS HP:X)
Picture-in-Picture, Picture-by-PictureΝΑΙ
ΒάσηTilt: -5 to + 15°
Height: 110mm
Swivel: ± 15˚
Pivot: Not Available


# # #

1 Το παιχνίδι στα 240Hz σε ανάλυση Dual QHD απαιτεί υπολογιστή με κάρτα γραφικών που υποστηρίζει τόσο HDMI 2.1 όσο και DisplayPort 1.4.

2 Εγγυημένη μέγιστη φωτεινότητα HDR.