Η McAfee και η Samsung επεκτείνουν τη συνεργασία τους για βελτιωμένη προστασία

McAfee-and-Samsung

Η McAfee Corp., μια παγκόσμια εταιρεία και ηγέτης στον τομέα της διαδικτυακής προστασίας, επέκτεινε τη συνεργασία της με τη Samsung για εννέα χρόνια για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών από διαδικτυακές απειλές.

Τα smartphones της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων της σειράς Galaxy S23 και της σειράς Galaxy Book3, διαθέτουν πλέον προεγκατεστημένη προστασία από ιούς που υποστηρίζεται από τη McAfee ως μέρος της συνεργασίας τους. Η συνεργασία επεκτείνεται επίσης για την ενίσχυση της ασφάλειας των tablet και των υπολογιστών της Samsung.

Το McAfee δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν περισσότερα διαδικτυακά, απλοποιώντας την ασφάλειά τους, όπου και όπως έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι η έξυπνη τεχνολογία της βοηθά τους ανθρώπους να αποφεύγουν εύκολα τους κινδύνους, να κάνουν πιο σοφές επιλογές και να ελέγχουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Το McAfee προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας, διατηρώντας το ασφαλές και δίνοντάς του εύκολες συμβουλές για να ενισχύσει την ασφάλειά του στο διαδίκτυο — ανεξάρτητα από την ηλικία του, τα χόμπι του ή τις τεχνολογικές του δεξιότητες.

Επιλέγοντας συσκευές Samsung εξοπλισμένες με το βραβευμένο λογισμικό προστασίας από ιούς της McAfee, οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε ισχυρή διαδικτυακή προστασία για να προστατεύουν τα προσωπικά τους στοιχεία, μειώνοντας τον κίνδυνο κλοπής ταυτότητας, δήλωσε η εταιρεία.

Το McAfee παρέχει πλέον προστασία από κακόβουλο λογισμικό για smartphone, tablet και υπολογιστές της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 και Galaxy Book3. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν προεγκατεστημένες λύσεις ασφαλείας McAfee, οι οποίες είναι ευρέως προσβάσιμες.