Το Microsoft 365 Copilot θα φέρει λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI στο Word, το Excel, το PowerPoint και άλλα

Microsoft-365-Copilot

Η Microsoft παρουσίασε το Microsoft 365 Copilot, έναν βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στο χώρο εργασίας. Αυτό ακολουθεί την προηγούμενη κυκλοφορία του Dynamics 365 Copilot της εταιρείας.

Συνδυάζει τη δύναμη των μεγάλων μοντέλων γλωσσών (LLM) με τα δεδομένα σας στο Microsoft Graph και τις εφαρμογές Microsoft 365 για να μετατρέψει τις λέξεις σας στο πιο ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας στον πλανήτη, λέει η Microsoft.

Το Copilot θα ενσωματωθεί σε εφαρμογές του Microsoft 365 όπως το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το Teams και άλλα και θα λειτουργεί παράλληλα με τους χρήστες του Microsoft 365.

Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο Business Chat μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ημερολόγιο, τα email, τις συνομιλίες, τα έγγραφα, τις συσκέψεις και τις επαφές του πελάτη σε όλες τις εφαρμογές του Microsoft 365.

Για παράδειγμα, εάν ζητήσετε από το Business Chat να “πει στην ομάδα μου πώς ενημερώσαμε τη στρατηγική προϊόντος”, θα δημιουργήσει μια ενημέρωση κατάστασης με βάση τις συσκέψεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα νήματα συνομιλίας από το προηγούμενο πρωί.

App wise Microsoft 365 Copilot Features

Το Copilot στο Word γράφει, επεξεργάζεται, συνοψίζει και δημιουργεί δίπλα στους ανθρώπους καθώς εργάζονται. Το Copilot μπορεί να προσθέσει περιεχόμενο σε υπάρχοντα έγγραφα, να συνοψίσει κείμενο και να ξαναγράψει ενότητες ή ολόκληρο το έγγραφο για να το κάνει πιο συνοπτικό. Μπορείτε ακόμη να λάβετε προτεινόμενους τόνους – από επαγγελματίες έως παθιασμένους και περιστασιακούς έως ευγνώμονες – για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τη σωστή νότα.

Το Copilot στο PowerPoint επιτρέπει τη διαδικασία δημιουργίας μετατρέποντας τις ιδέες σε μια σχεδιασμένη παρουσίαση μέσω εντολών φυσικής γλώσσας. Συμπυκνώστε μακροσκελείς παρουσιάσεις με το πάτημα ενός κουμπιού και χρησιμοποιήστε εντολές φυσικής γλώσσας για να προσαρμόσετε τις διατάξεις, να διαμορφώσετε ξανά το κείμενο και τα κινούμενα σχέδια τέλεια χρονικά.

Το Copilot στο Excel σας βοηθά να ξεκλειδώσετε πληροφορίες, να εντοπίσετε τάσεις ή να δημιουργήσετε οπτικοποιήσεις δεδομένων με επαγγελματική εμφάνιση σε ένα κλάσμα του χρόνου. Θα αποκαλύψει συσχετισμούς, θα προτείνει σενάρια τι θα γίνει και θα προτείνει νέους τύπους με βάση τις ερωτήσεις σας—δημιουργώντας μοντέλα με βάση τις ερωτήσεις σας που σας βοηθούν να εξερευνήσετε τα δεδομένα σας χωρίς να τα τροποποιήσετε.

Το Copilot στο Outlook μπορεί να βοηθήσει στη σύνθεση και τη διαχείριση των εισερχομένων για να αφιερωθεί περισσότερος χρόνος στην πραγματική επικοινωνία. Συνοψίστε μακροσκελή, περίπλοκα θέματα email με πολλά άτομα για να κατανοήσετε όχι μόνο τι έχει ειπωθεί, αλλά και τις διαφορετικές απόψεις κάθε ατόμου και τις ανοιχτές ερωτήσεις που δεν έχουν ακόμη απαντηθεί.

Το Copilot στο Teams κάνει τις συναντήσεις πιο παραγωγικές με περιλήψεις σε πραγματικό χρόνο και στοιχεία ενεργειών απευθείας στο πλαίσιο της συνομιλίας. Στη συνομιλία σας, το Copilot λαμβάνει απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις ή σας ενημερώνει για οτιδήποτε έχετε χάσει, όλα αυτά χωρίς να διακόπτει τη ροή της συζήτησης.

Το Copilot στο Power Platform θα βοηθήσει τους προγραμματιστές όλων των επιπέδων δεξιοτήτων να επιταχύνουν και να βελτιστοποιήσουν την ανάπτυξη με εργαλεία χαμηλού κώδικα με την εισαγωγή δύο νέων δυνατοτήτων εντός των Power Apps και των Power Virtual Agents.

Το Business Chat συγκεντρώνει δεδομένα από έγγραφα, παρουσιάσεις, email, ημερολόγιο, σημειώσεις και επαφές για να βοηθήσει στη σύνοψη των συνομιλιών, στη σύνταξη email, στην εύρεση βασικών ημερομηνιών ή ακόμη και στη σύνταξη ενός σχεδίου με βάση άλλα αρχεία έργου.