Η Motorola παρουσιάζει την ιδέα της προσαρμοστικής οθόνης pOLED

Lenovo-Tech-World-2023-Motorola-Adaptive-Display-Concept

Στο Lenovo Tech World ’23, η Motorola παρουσιάζει προηγμένες εξελίξεις τεχνητής νοημοσύνης και επαναστατικές καινοτομίες σε ευέλικτο υλικό, παράλληλα με την εισαγωγή συναρπαστικών χαρακτηριστικών AI. Αυτά περιλαμβάνουν τη δημιουργία θεμάτων και έναν εξελιγμένο προσωπικό βοηθό.

Motorola’s Adaptive Display Concept

Η Motorola βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας ευέλικτης οθόνης. Παρουσίασαν μια πρωτότυπη συσκευή με εύκαμπτη οθόνη FHD+ pOLED που μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτή η καινοτομία βασίζεται στην εμπειρία τους με πτυσσόμενες και κυλιόμενες συσκευές τόσο σε smartphone όσο και σε υπολογιστές.

Η προσαρμοστική οθόνη μπορεί να μεταβεί από μια κανονική ρύθμιση τηλεφώνου Android όταν είναι επίπεδη σε τυλιγμένη γύρω από τον καρπό σας ή σε διάφορες λειτουργίες στάσης. Όταν είναι επίπεδη, λειτουργεί ως τυπικό τηλέφωνο Android 6,9 ιντσών.

Όρθιο, μετατρέπεται σε μια αυτόνομη συσκευή με πιο συμπαγή οθόνη 4,6 ιντσών. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε στον καρπό σας, παρόμοια με την εξωτερική οθόνη στο Motorola razr+.

Motorola AI Concepts

Η Motorola αναγνωρίζει τη σημασία της εξατομίκευσης. Έχουν αναπτύξει γενετική τεχνητή νοημοσύνη που εκτελείται στη συσκευή, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν τα τηλέφωνά τους.

Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες των ρούχων τους για να δημιουργήσουν μοναδικές εικόνες που δημιουργούνται από AI που χρησιμοποιούνται ως προσαρμοσμένες ταπετσαρίες.

MotoAI

Η Lenovo δημιουργεί έναν προσωπικό βοηθό για υπολογιστές και smartphone. Αυτό το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης μαθαίνει συνεχώς και προσαρμόζεται στα πρότυπα των χρηστών προστατεύοντας παράλληλα το απόρρητο. Προσφέρει φυσική αλληλεπίδραση φωνής ή κειμένου για εργασίες όπως η απάντηση σε ερωτήσεις, η σύνταξη μηνυμάτων και ο προγραμματισμός.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα μοντέλα AI που βασίζονται στο cloud, το MotoAI επεξεργάζεται δεδομένα τοπικά στη συσκευή για βελτιωμένο απόρρητο δεδομένων. Προσαρμόζεται επίσης στα μοτίβα των χρηστών, καθιστώντας το πιο προσωπικό και χρήσιμο με την πάροδο του χρόνου.

2.0 Mobile Doc Scan

Η Motorola ανταποκρίνεται στην ανάγκη για σάρωση εγγράφων σε πραγματικό χρόνο με ένα πρωτότυπο μοντέλο AI που βελτιώνει την ποιότητα των εγγράφων ελαχιστοποιώντας τις ρυτίδες και τις σκιές.

AI Text Summarization

Η Motorola βοηθά τους χρήστες να ενισχύσουν την παραγωγικότητα με τη σύνοψη κειμένου AI, η οποία συμπυκνώνει μεγάλα έγγραφα για γρήγορη κατανόηση.

Privacy Content Obfuscation

Σε ένα κόσμο κοινωνικής κοινής χρήσης, το Privacy Content Obfuscation της Motorola χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την προστασία των δεδομένων των χρηστών, εντοπίζοντας και θολώνοντας ευαίσθητες περιοχές στις αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης.