Η MSI κυκλοφορεί νέα σειρά προϊόντων

MSI - AMG

Η MSI, παγκόσμιος ηγέτης στο gaming, το content creation, τον τομέα του business και την παραγωγικότητα, αποκαλύπτει μία σειρά νέων προϊόντων στην φετινή έκθεση COMPUTEX 2023. Με κεντρικό γνώμονα την δημιουργικότητα και το πάθος για προϊόντα κορυφαίας απόδοσης, η MSI επιδεικνύει μία premium σειρά που θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Τα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες κάρτες γραφικών που τροφοδοτούνται από τον καινούργιο επεξεργαστή γραφικών NVIDIA® GeForce RTX4060 Ti και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη ζήτηση των χρηστών για νέα τεχνολογία γραφικών, σχεδιασμό πλακέτας, κυκλωμάτων υψηλής απόδοσης και προηγμένη ψύξη. Με κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, το Prestige 16, ο νικητής του Red Dot Design Award για το 2023, διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel® Core και έχει πιστοποιηθεί από την πλατφόρμα Intel® Evo και το NVIDIA Studio για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη. Η MSI κάνει την παρουσίαση των ολοκαίνουργιων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων laptop, desktop, καρτών γραφικών, motherboard, monitor, εξαρτημάτων PC και συνεργασίας με μια δημοφιλή εφαρμογή, στο περίπτερο L0818.

“Έχουμε υποσχεθεί να φέρουμε νέα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας στην COMPUTEX 2023. Υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές στην αγορά, αλλά η MSI διατηρεί συνεχώς την αρχική της υπόσχεση για το μότο «TECH MEETS AESTHETIC» και προσαρμόζει τα προϊόντα της στις ανάγκες της αγοράς. Η πρωτοποριακή απόδοση για την κάλυψη των αναγκών των χρηστών, η απόλυτη αισθητική και η ισχυρή σειρά νέων προϊόντων μας είναι η απάντησά μας στο ανταγωνιστικό περιβάλλον”, δήλωσε ο Sam Chern, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της MSI.

Prestige 16 Laptop

Βραβευμένο με το Red Dot Product Design του 2023, το ανανεωμένο Prestige 16 χρησιμοποιεί πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και μαγνήσιο και ζυγίζει μόλις 1,5 κιλό. Το Prestige 16 διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel® Core και έχει πιστοποιηθεί από την πλατφόρμα Intel® Evo. Κυκλοφορεί, επίσης, και σε έκδοση με πιστοποίηση Studio GeForce RTX 40 Series Series Laptop GPU. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι υποστηρίζει 140W PD3.1. Το Prestige 16 είναι οπωσδήποτε λεπτό αλλά ισχυρό, για χρήστες που αναζητούν έναν ισχυρό φορητό υπολογιστή με μεγαλύτερο πάνελ.

Commercial 14 Laptop

Το νέο Commercial 14 της MSI ενισχύεται με εξατομικευμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις με μεγάλη ακρίβεια στα μέτρα ασφαλείας. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες δυνατότητες, το NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου) και μια ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών. Και οι δύο παρέχουν ένα ακόμη επίπεδο ελέγχου ταυτότητας. Επιπλέον, η διαμόρφωση του laptop μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Εκτός από τα χαρακτηριστικά του στον επιχειρηματικό τομέα, το Commercial 14 φέρνει, επίσης, στο προσκήνιο τη συμβολή της MSI στην προστασία του περιβάλλοντος. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο υλικό “PCR” και πάνω από το 90% της συσκευασίας αποτελείται από ανακυκλωμένο χαρτί.

Σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX™ 4060 Ti GAMING 

Οι σειρές GAMING TRIO και GAMING διαθέτουν μια νέα αλλά οικεία εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ισορροπία μεταξύ απόδοσης, ψύξης και χαμηλού θορύβου, την οποία οι gamers έχουν αρχίσει να εμπιστεύονται. Ο σχεδιασμός TORX Fan 5.0 διαθέτει ζεύγη τριών fan blades που ενώνονται με έναν εξωτερικό σύνδεσμο για να δημιουργήσουν ένα “χείλος” που εστιάζει τη ροή αέρα στο εξελιγμένο σύστημα ψύξης TRI FROZR 3 και TWIN FROZR 9. Η κάρτα γραφικών είναι ενισχυμένη με ένα brushed-metal backplate με σχεδίαση ροής που μειώνει την “παγιδευμένη” θερμότητα. Επιπλέον, το Mystic Light κοσμεί το εξωτερικό της κάρτας γραφικών, φωτίζοντας, σε συγχρονισμό με τον υπόλοιπο υπολογιστή, μέσω του Mystic Light Sync και του Ambient Link.

Σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX™ 4060 Ti VENTUS 

Η σειρά VENTUS παρέχει μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για gamers που αναζητούν τον ιδανικό σχεδιασμό κόστους-απόδοσης. Με τη φιλοσοφία σχεδίασης Spartan χωρίς περικοπές, το VENTUS 3X και το VENTUS 2X BLACK διατηρούν τα απαραίτητα για να ολοκληρώσουν κάθε διεργασία. Οι κάρτες γραφικών συνοδεύονται από το βραβευμένο TORX Fan 4.0, ένα ενισχυτικό backplate με αισθητική κατάλληλη για κάθε κατασκευή.

 Σειρά Intel Z790 MAX Motherboard, PROJECT ZERO Back-Connect Motherboard και κάρτα επέκτασης

Η MSI φέρνει μια μοναδική νέα motherboard, ξεκινώντας με τη δημοφιλή back-connect – B650M PROJECT ZERO. Η συγκεκριμένη motherboard τοποθετεί τη διεπαφή τροφοδοσίας, ανεμιστήρων και άλλες στο πίσω μέρος της, κάνοντας πολύ πιο απλή και κομψή τη διαχείριση καλωδίων. Η εντυπωσιακή ασημένια σχεδίαση σας επιτρέπει να αντιπροσωπεύσετε το στυλ σας!

Αν περιμένετε μια πιο προηγμένη motherboard Intel Z790, η MSI έχει τη λύση. Οι motherboard της σειράς Z790 MAX θα διαθέτουν την ολοκαίνουργια λύση Wi-Fi 7, ο συνολικός σχεδιασμός θα έχει κάποιες αναβαθμίσεις και οι motherboard θα αναβαθμίζουν τη λύση δικτύου τους σε LAN 5 GbE. Ακόμα, στην οθόνη είναι η νέα κάρτα επέκτασης USB 4 100W, η οποία επιτρέπει στη motherboard να υποστηρίζει διπλές θύρες USB 4.0 40Gb/s Type-C με εξαιρετικά υψηλό ρυθμό μεταφοράς και γρήγορη φόρτιση έως και 100 W!

RO DP180 13th Desktop μοναδικής απόδοσης

Το PRO DP180 είναι ένα desktop επικυρωμένο από το NVIDIA RTX Studio. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel® Core i7 έως και 13ης γενιάς μαζί με μια διακριτή GPU NVIDIA GeForce RTX, για βίντεο έως 8K, ανίχνευση ακτίνων σε πραγματικό χρόνο και άλλες λειτουργίες με υποστήριξη AI. Το PRO DP180 προσφέρει μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες. Ο σχεδιασμός του 2,5G και 1G Dual-LAN σε συνδυασμό με το Wi-Fi 6E βοηθά τις συνδέσεις δικτύου να είναι πιο γρήγορες και πιο σταθερές από ποτέ. Το DP180 προσφέρει, επίσης, ένα γρήγορο και απλό επίπεδο συνδεσιμότητας μέσω USB 3.2 Gen 2 Type C και άλλων θυρών IO. Επιπλέον, η ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών υποστηρίζει κάρτα SD & Micro SD για την καλύτερη συμβατότητα και ευκολία. Η διπλή σχεδίαση του ενσωματωμένου λουκέτου και της κλειδαριάς Kensington προστατεύει τη μονάδα με τη φυσική κλειδαριά, καθιστώντας το DP180 ιδανικό για επιχειρήσεις που απαιτούν γρήγορη, ασφαλή και εύκολη ροή εργασίας. Επιπλέον, το MSI Cloud Center, ένα αποκλειστικό λογισμικό, παρέχει προσωπικό χώρο αποθήκευσης cloud και έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και ασφαλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και λήψη αρχείων μεταξύ συσκευών PC, Android και iOS. Το PRO DP180 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες του να απελευθερώσουν την πρωτοτυπία και τις απεριόριστες δυνατότητες τους.

PRO DP10 13M – Ένα απίστευτα ισχυρό και μικρό PC

 Το PRO DP10 περιέχει περισσότερη τεχνολογία από ό,τι φαίνεται. Παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ενώ είναι μικρότερο από 1,1 λίτρα σε όγκο. Ο μικρός σχεδιασμός βοηθά στην οργάνωση ενός γραφείου και στην εξοικονόμηση χώρου, ενώ οι διαθέσιμες στιβαρές διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού υποστηρίζουν τους χρήστες σε πολλαπλές εργασίες. Ο επεξεργαστής Intel® Core i7 13ης γενιάς με 12 πυρήνες επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται γραφικά και να εργάζονται με πολλά προγράμματα πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Επιπλέον, το PRO DP10 υποστηρίζει έως και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα με την πλούσια συλλογή θυρών IO, συμπεριλαμβανομένων των DisplayPort, HDMI, D-Sub (VGA) και Thunderbolt 4, που υποστηρίζει ταχύτητα μεταφοράς έως και 40 Gb και ανάλυση οθόνης έως 8K. Συνδέστε και μεταφέρετε γρήγορα δεδομένα με LAN Ethernet υψηλού εύρους ζώνης και χαμηλής καθυστέρησης 2,5 Gbps ή Wi-Fi 6E που δίνει έμφαση στην ασφάλεια μετάδοσης και στη βελτίωση του σήματος. Ένα αναστρέψιμο USB 3.2 Gen 2 Type-C βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα έργα ή αρχεία. Επιπλέον, με ένα κλικ, το αποκλειστικό MSI Cloud Center θα δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών και των βίντεο στο PRO DP10. Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το PRO DP10 13M έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.

Τα πιο έντονα μαύρα και ζωντανά χρώματα με τη σειρά Monitor MSI’s New QD-OLED 

 Συνδυάζοντας την τεχνολογία Quantum Dot με την τεχνολογία οθόνης OLED, οι οθόνες QD-OLED της MSI προσφέρουν τα πιο έντονα μαύρα και ζωντανά χρώματα, παρέχοντας στους παίκτες μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Το MEG 342C QD-OLED, το οποίο διαθέτει γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 0,03ms GtG και πιστοποιήσεις VESA DisplayHDR True Black 400 και ClearMR 9000, με πλήθος επαίνων από την κυκλοφορία του. Διαθέτει, επίσης, λειτουργικότητα KVM και ένα σύνολο από θύρες I/O, όπως HDMI 2.1 και USB Type-C που υποστηρίζει φόρτιση PD έως και 65 W, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των καταναλωτών.

Το νέο SpectrumBar όχι μόνο διαθέτει αποκλειστικό έλεγχο εφέ φωτισμού Mystic Light, αλλά μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με on-screen display για να δημιουργήσει μια ακόμα πιο μοναδική εμπειρία.

Στην COMPUTEX, η MSI παρουσίασε, επίσης, μια οθόνη 49 ιντσών 32:9 QD-OLED concept, την πρώτη του είδους παγκοσμίως. Με ρυθμό ανανέωσης έως και 240 Hz και τεχνολογία οθόνης QD-OLED σε συνδυασμό με αποκλειστικές λειτουργίες MSI όπως το Gaming Intelligence και το OLED Care, οι παίκτες μπορούν να βιώσουν τα πιο έντονα μαύρα και ζωντανά χρώματα για την απόλυτη εμεπιρία παιχνιδιού.

 Μοναδική οπτική εμπειρία με τη σειρά Monitor Modern MD272QXP 

Η νέα σειρά MD272QXP σποτελεί μια οθόνη IPS 27 ιντσών με ανάλυση WQHD (2560 x 1440) που προσφέρει εξαιρετική οπτική εμπειρία με προηγμένη τεχνολογία EyesErgo eye-care και εργονομικό σχεδιασμό. Διαθέτει πάνελ IPS 27 ιντσών, ενσωματωμένα ηχεία και εργονομική ρυθμιζόμενη βάση 4 κατευθύνσεων, η οποία μπορεί να κλίνει και να περιστρέφεται, ενώ σας επιτρέπει να ανεβάσετε ή να χαμηλώσετε το ύψος της οθόνης. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη βάση στη γωνία που είναι πιο κατάλληλη για άνετη εργασία. Ο ρυθμός ανανέωσης 100 Hz διασφαλίζει την ομαλή κύλιση, ενώ οι τεχνολογίες Anti-Flicker και Less Blue Light PRO με πιστοποίηση TUV βοηθούν τα μάτια των χρηστών από το να υποφέρουν από καταπόνηση ή κόπωση. Το Less Blue Light PRO είναι ένα hardware blue light filter που μπορεί ταυτόχρονα για να μειώσει την επιβλαβή μπλε-βιολετί περιοχή στα μάτια, διατηρώντας το αρχικό χρώμα και τη λεπτομέρεια της οθόνης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την πιο ζωντανή εικόνα με ευρύτερη αντίθεση μεταξύ των πιο φωτεινών και πιο σκοτεινών περιοχών της οθόνης, με αποτέλεσμα μια πλούσια και ζωντανή εμπειρία θέασης HDR. Επιπλέον, το αποκλειστικό λογισμικό, Productivity Intelligence (P.I.), παρέχει τη λειτουργία KVM, τη λειτουργία χρώματος και εμφάνισης κατά τη διάρκεια της καθημερινής εργασίας. Μέσω της λειτουργίας αυτής, οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο υπολογιστών χρησιμοποιώντας μόνο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Μια ενσωματωμένη σύνδεση USB Type-C με παροχή ισχύος 65 W επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να φορτίζουν φορητές συσκευές χωρίς κόπο.

MPG GUNGNIR 300 Series PC CASE

Η MSI αποκάλυψε τη νέα θήκη ATX mid-tower – MPG GUNGNIR 300 series, προσαρμοσμένη στις ανάγκες συμβατότητας των διαμορφώσεων συστήματος μεσαίου επιπέδου για παίκτες. Το μπροστινό της πάνελ είναι κατασκευασμένο από μονοκόμματο δικτυωτό σχέδιο, που υποστηρίζει διπλή υγρή ψύξη AIO 360 mm ή ανεμιστήρες έως και 12 x 12 cm, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση ψύξης. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίαση της θήκης περιλαμβάνει μια συρόμενη βάση σκληρού δίσκου, ένα βραχίονα PCIE με οριζόντια/κάθετη ώθηση και μια βάση στήριξης κάρτας γραφικών παντός κατεύθυνσης με εγκατάσταση χωρίς εργαλεία που μπορεί να περιστρέφεται 90 μοίρες για να φιλοξενήσει κάρτες γραφικών της σειράς NVIDIA® GeForce RTXTM 40. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν και να επιλέξουν την προτιμώμενη θέση υποστήριξης με βάση το μέγεθος, το σχήμα και τη θέση εξόδου της κάρτας γραφικών.

MAG CORELIQUID E Series Liquid Cooler 

Η σειρά MAG CORELIQUID E, εμπνευσμένη από το πέρασμα του χρόνου και το σχήμα μιας ηλιακής έκλειψης, είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία ψύξης με εντυπωσιακό οπτικό σχέδιο. Διευρύνοντας την περιοχή επαφής μεταξύ του καναλιού νερού και της χάλκινης βάσης του water block, η σειρά MAG CORELIQUID E μεγιστοποιεί την απαγωγή θερμότητας από την CPU σας, ενώ διαθέτει ενισχυμένο ύψος μικροκαναλιού για βελτιωμένη απόδοση του συστήματος ψύξης νερού. Ο σχεδιασμός του περιστρεφόμενου καπακιού του water block 270 μοιρών διασφαλίζει ότι το λογότυπο παραμένει οριζόντιο ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό τοποθέτησης. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν τη σειρά MSI CORELIQUID E με τη motherboard της MSI και να προσαρμόσουν την ταχύτητα του ανεμιστήρα ψύξης και της αντλίας μέσω του λογισμικού MSI CENTER, παρέχοντας εύχρηστα χειριστήρια για την τελειοποίηση του hardware τους και την επίτευξη βέλτιστης απόδοσης του υπολογιστή.

SPATIUM M570 PRO PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR SSD

Το SPATIUM M570 PRO PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR, με ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής έως και 12000/10000 MB/s, συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία PCIe Gen 5 controller με τον σχεδιασμό παθητικής θερμικής ψύξης της MSI αποτελούμενο από Core Pipes που καλύπτουν πλήρως το controller και τη μονάδα φλας, ενώ μεταφέρουν θερμότητα κατά μήκος μιας ψύκτρας για αποτελεσματική διέλευση ροής αέρα κάτω από ένα κομψό διπλό κάλυμμα, απελευθερώνοντας γρηγορότερους ρυθμούς μεταφοράς σε χωρητικότητες 1TB, 2TB και 4TB για επαγγελματίες, content creators και gamers.

MRAX60 Mesh system Router

Η MSI αποκαλύπτει το σύστημα MRAX60 Mesh, το οποίο προσφέρει ταχύτητες έως και 6000Mbps. Ο μοναδικός σχεδιασμός κεραίας και το έξυπνο δίκτυο backhaul επεκτείνουν την κάλυψη WiFi σε κάθε δωμάτιο, υπόγειο, ακόμη και στις μπροστά και πίσω αυλές, διατηρώντας τη μέγιστη ταχύτητα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις για ροή βίντεο 4K/8K, online games και τηλεδιασκέψεις. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν γρήγορα και εύκολα το δίκτυο με την εφαρμογή MSI Router, ενώ το AI QoS διαχειρίζεται αυτόματα το εύρος ζώνης. Το MRAX60 υποστηρίζει λειτουργίες ασφαλείας όπως γονικούς ελέγχους και κρυπτογράφηση WPA3, παρέχοντας μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Voicemod X MSI εφαρμογή αλλαγής φωνής  

Η MSI συνεργάζεται με τη γνωστή εφαρμογή αλλαγής φωνής Voicemod. Το Voicemod μπορεί εύκολα να μετατρέψει τις φωνές σε διάφορα ειδικά εφέ χωρίς την ανάγκη πρόσθετων συνθεσάιζερ ή καρτών ήχου, παρέχοντας μια πολύ πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό live stream, μετάδοση παιχνιδιών, online meeting  και πολλά άλλα! Η MSI έχει δημιουργήσει ένα σύνολο εφέ φωτισμού RGB που συγχρονίζονται με τα φωνητικά εφέ. Απλώς κάντε κλικ στο φωνητικό εφέ και ο αντίστοιχος φωτισμός RGB θα εμφανιστεί. Αυτό επιτρέπει στους live streamers και τους gamers να επιδεικνύουν το προσωπικό τους στυλ. Μπορείτε να δείτε από κοντά τη νέα υπηρεσία στο περίπτερο της MSI κατά τη διάρκεια της έκθεσης COMPUTEX, ενώ η συνεργασία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει επίσημα αυτό το φθινόπωρο και οι gamers θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτή τη δυνατότητα στις motherboard, τις κάρτες γραφικών, τα gaming desktop ή τα gaming monitor της MSI.

Η MSI στην έκθεση COMPUTEX TAIPEI 2023

Ημερομηνίες: Τρίτη 30 Μαΐου – Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ώρες: 9:30 – 17:30

Booth 1: L0818 (Systems & Solutions)

Χώρος: 4ος όροφος, Hall 1, Taipei Nangang Exhibition Center

Booth 2: K0616 (Industrial IoT & Embedded Systems)

Χώρος: 1ος όροφος, Hall 1, Taipei Nangang Exhibition Center

MSI: https://www.msi.com

Η MSI κάνει δυναμική εμφάνιση στην Computex 2023 με ισχυρές συνεργασίες και καινοτόμα νέα προϊόντα

Από το βραβευμένο Creator Z17 HX Studio, το ανανεωμένο Alpha 17 και το Prestige 16, μέχρι τα νεότερα Commercial 14 και Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, η MSI κάνει αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα come back στη φετινή Computex.

Το Creator Z17 HX Studio βρέθηκε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο στη φετινή Computex, καθώς κέρδισε το βραβείο «Best Choice Award». Εξοπλισμένο με επεξεργαστή 13ης γενιάς Intel® Core i9 HX-series και πιστοποιημένο NVIDIA Studio, κάνει το όνειρο ενός λεπτού και ισχυρότερου laptop Intel HX, πραγματικότητα. 

Το highlight ολόκληρης της σειράς είναι το Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, η επική συνεργασία μεταξύ MSI και Mercedes-AMG. Διαθέτοντας τον τελευταίο επεξεργαστή Intel® Core i9 13ης γενιάς με GPU της σειράς NVIDIA® GeForce RTX 40, αυτή η limited edition συγκεντρώνει μια αναβάθμιση στην οθόνη, που πλέον είναι 4K OLED. Στο αποκλειστικό πακέτο Premium Bundle περιλαμβάνονται διάφορα αξεσουάρ όπως ποντίκι, mousepad, USB drive και pouch, για να επισημάνουν την πολυτελή εμπειρία που προσφέρουν τόσο η MSI όσο και η Mercedes-AMG.

Αυτή η συνεργασία πηγάζει από μια κοινή δέσμευση και των δύο εταιρειών να επιδιώκουν την κορυφή της πολυτέλειας και των επιδόσεων με τις προσπάθειές τους έχουν κερδίσει ευρεία αναγνώριση. «Για εμάς, το luxury gaming είναι κάτι σημαντικό. Δεν αποτελείται μόνο από τα παιχνίδια», δήλωσε ο Eric Kuo, εκτελεστικός αντιπρόεδρος & NB BU GM της MSI «Όταν οι gamers ανοίγουν τα MSI laptop τους, είναι η αρχή ενός ταξιδιού πολυτελείας. Θα εκπλαγούν από την ανώτερη ποιότητα κατασκευής και τον κομψό σχεδιασμό».

Αυτή είναι και η πεποίθηση που έχει και η Mercedes-AMG Motorsport, ώστε να επιλέξει την MSI ως συνεργάτη της. Σύμφωνα με τον Christoph Sagemüller, επικεφαλής της Mercedes-AMG Motorsport, «Ήταν ζωτικής σημασίας για εμάς να βρούμε έναν συνεργάτη που να μοιράζεται τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας. Η MSI, μια κορυφαία μάρκα στον κλάδο της τεχνολογίας και του gaming, αποδείχθηκε ότι ταιριάζει απόλυτα. Επιδεικνύουν ισχυρή δέσμευση στην καινοτομία και πάθος για προϊόντα υψηλής απόδοσης».

Για να επεκταθεί και στο κομμάτι του business, το ολοκαίνουργιο Commercial 14 ενισχύεται με εξατομικευμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις μέσω μιας σειράς προαιρετικών μέτρων ασφαλείας, NFC (Near-field communication) και ενσωματωμένο Smart Card Reader. Και τα δύο παρέχουν ένα ακόμη επίπεδο ελέγχου ταυτότητας και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Εκτός από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του στο κομμάτι του business, το Commercial 14 παρουσιάζει επίσης τη συμβολή της MSI στην προστασία του περιβάλλοντος. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από υλικά PCR (Post-Consumer Recycled) και πάνω από το 90% της συσκευασίας αποτελείται από ανακυκλωμένο χαρτί.

Το ανανεωμένο Alpha 17 εξοπλίζεται με την πιο πρόσφατη CPU AMD Ryzen 7045 HX Dragon Range μαζί με GPU NVIDIA GeForce RTX 40 series. Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς αναβαθμίσεις καθώς φέρει το πρώτο Qualcomm® FastConnect 7800 WiFi 7 στον κόσμο. Το FastConnect 7800 φέρνει την απόδοση του WiFi 7 στο τραπέζι με κορυφαίες ταχύτητες έως και 5,8 Gbps με καθυστέρηση έως και 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου, χάρη στο High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link που χρησιμοποιεί πολλαπλές ζώνες για να προσφέρει την καλύτερη διαθέσιμη σύνδεση. Για να υποστηρίξει αυτό το μεγάλο boost απόδοσης, μπαίνει στο «παιχνίδι» και ένα πάνελ QHD 240Hz. 

Κατά το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, η MSI παρουσίασε τη δέσμευσή της να καινοτομεί μέσω διαφόρων νέων χαρακτηριστικών στα προϊόντα της. Μια αξιοσημείωτη καινοτομία είναι το Smart Touchpad που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο premium gaming laptop, Raider GE78 HX Smart Touchpad. Φέρνει επανάσταση στην εμπειρία του χρήστη επιτρέποντας γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά με ένα μόνο κλικ και customizable λειτουργίες άμεσης πρόσβασης. Το επεκτάσιμο touchpad είναι η μεγαλύτερη επιφάνεια αφής που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε laptop, προσφέροντας βελτιωμένη αλληλεπίδραση. Στο κομμάτι του λογισμικού, η MSI έχει αξιοποιήσει τις δυνατότητες του generative AI, ενσωματώνοντας την καλύτερη έκδοση του μοντέλου Stable Diffusion στα laptop της, προσφέροντας έναν πιο εξελιγμένο τρόπο δημιουργίας φωτορεαλιστικών εικόνων, ιδιαίτερα για τους δημιουργούς. 

Βραβευμένο με Red Dot Product Design του 2023, το ανανεωμένο Prestige 16 με σασί από κράμα μαγνησίου ζυγίζει μόλις 1,5 κιλό για να προσφέρει άνεση στις μετακινήσεις. Διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel με πιστοποιημένη πλατφόρμα Intel® Evo και υποστηρίζει φόρτιση 140W PD3.1. Επιπλέον, η GPU NVIDIA GeForce RTX40 series διατίθεται ως προαιρετική επιλογή. Ως laptop 16 ιντσών, το Prestige 16 είναι ελαφρύ αλλά ισχυρό.

Η MSI δίνει βάση στη δέσμευσή της για εξαιρετική απόδοση στην ευρεία γκάμα των laptop της, ακόμη και σε πιο οικονομικά gaming μοντέλα όπως το Cyborg 15. Η αδιάκοπη επιδίωξη της MSI για τη βέλτιστη αισθητική των laptop της και η χρήση ποιοτικών υλικών όπως τα κράματα μαγνησίου-αλουμινίου έχουν αναγνωριστεί με 10 βραβεία Red Dot. Τελικά, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με έμφαση στο ότι τα laptop της MSI προσφέρουν μια κορυφαία εικόνα και ενσωματώνουν έναν αρμονικό συνδυασμό πολυτελούς αισθητικής, ακραίων επιδόσεων και καινοτόμου τεχνολογίας.

* Οι προδιαγραφές, οι λειτουργίες και η εμφάνιση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τη χώρα. Όλες οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.* Τα «Qualcomm» και «FastConnect» είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Qualcomm Incorporated.

* Το Qualcomm FastConnect είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. ή/και των θυγατρικών της.