Το Netflix κυκλοφορεί 2 νέα παιχνίδια για κινητά αυτόν τον μήνα

Netflix-Games-December-2022

Οι συνδρομητές του Netflix μπορούν πλέον να παίζουν τα Kentucky Route Zero και Twelve Minutes, δύο παιχνίδια της Annapurna Interactive που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς, στις εκδόσεις iOS και Android της εφαρμογής Netflix για κινητά.

Με την κυκλοφορία αυτών των δύο παιχνιδιών, τα οποία περιλαμβάνονται στη συνδρομή Netflix και χωρίς διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, το Netflix ολοκλήρωσε την πρώτη πλήρη χρονιά ανάπτυξης παιχνιδιών, μετά την κυκλοφορία επτά νέων παιχνιδιών για κινητά τον περασμένο μήνα.

Kentucky Route Zero

Και οι πέντε πράξεις και όλο το περιεχόμενο του βραβευμένου με BAFTA Kentucky Route Zero του Cardboard Computer είναι πλέον διαθέσιμα. Αυτό το μαγικό παιχνίδι περιπέτειας διαθέτει μια χαρακτηριστική οπτική αισθητική που αντλεί από το θέατρο, τον κινηματογράφο, την πειραματική ηλεκτρονική τέχνη και την ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.

Twelve Minutes

Πατήστε και σύρετε για να ξεφύγετε από έναν εφιάλτη με χρονοβρόχο σε αυτό το διαδραστικό θρίλερ του Λουίς Αντόνιο που είναι υποψήφιο για το Φεστιβάλ Tribeca. Οι James McAvoy, Daisy Ridley και Willem Dafoe δανείζουν τις φωνές τους. Βρίσκεστε σε έναν κύκλο 12 λεπτών, ξαναζείτε τον ίδιο τρόμο… Απελευθερωθείτε; Οι ενδείξεις σε πραγματικό χρόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε το αποτέλεσμα.

Too Hot to Handle: Love Is a Game

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στη σειρά Too Hot to Handle. Αγάπη ή πειρασμός; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να συμμετάσχετε σε αυτήν τη σειρά ριάλιτι γνωριμιών!

Scriptic: Crime Stories

Ανακαλύψτε συμβουλές. Βρείτε έναν δολοφόνο. Είστε ο κύριος ερευνητής σε ένα δράμα εγκλήματος και έχετε το κινητό του θύματος. Σε αυτό το παιχνίδι που έχει προταθεί για BAFTA, παίζετε ως ντετέκτιβ δολοφονίας στο London Yard και κοιτάτε το smartphone ενός θύματος.

Solitaire

Οι κάρτες μπορούν να μετακινηθούν για να ταξινομηθούν με φθίνουσα σειρά με εναλλασσόμενα χρώματα. Ταξινόμηση όλων των καρτών από άσο σε βασιλιά. αυτό το κλασικό παιχνίδι είναι ένα που σίγουρα θα απολαύσετε.

Το Netflix μοιράστηκε επίσης μερικά παιχνίδια που έρχονται το 1ο τρίμηνο του 2023, ως εξής:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge περιορίζεται στους χρήστες του Netflix. Σε αυτό το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80 beat ’em up, οι παίκτες μπορούν να χτυπήσουν τους αντιπάλους με τους Leonardo, Raphael, Donatello και Michelangelo.

Vikings: Valhalla

Στο Vikings: Valhalla, οι παίκτες κυβερνούν βίαιες φυλές και αναπτύσσουν οικισμούς. Καθώς αυξάνεται η υποστήριξή τους, θα διεξάγουν πολέμους και θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους. Η διεκδίκηση ενός μεριδίου στη διαρκώς μεταβαλλόμενη ισορροπία ισχύος θα περιλαμβάνει θάρρος, εξυπνάδα και καινοτομία.