Το Netflix επεκτείνει τα Παιχνίδια σε τηλεοράσεις, Mac και υπολογιστές

Netflix-Games

Το Netflix αποκάλυψε τα σχέδιά του να επεκτείνει τις δοκιμές των προσφορών gaming σε ένα ευρύτερο φάσμα συσκευών. Εκτός από τα κινητά τηλέφωνα, η εταιρεία κάνει τώρα διαθέσιμα τα παιχνίδια σε τηλεοράσεις και υπολογιστές.

Αυτή η κίνηση ακολουθεί την πρόσφατη κυκλοφορία της εφαρμογής iOS Gaming Controller για οθόνες τηλεόρασης νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Διευρύνοντας τη διαθεσιμότητα παιχνιδιών σε πολλές συσκευές, το Netflix στοχεύει να παρέχει στα παγκόσμια μέλη του ευκολότερη πρόσβαση στην ψυχαγωγία gaming.

Αν και βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια του gaming εγχειρήματός του, το Netflix είναι ενθουσιασμένο με την προοπτική να φέρει χαρά στους συνδρομητές του μέσω των παιχνιδιών.

Το Netflix ξεκίνησε μια περιορισμένη δοκιμή beta, ξεκινώντας από τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, με στόχο μια επιλεγμένη ομάδα μελών. Αυτή η αρχική φάση περιλαμβάνει τη δοκιμή της τεχνολογίας ροής του παιχνιδιού και του ελεγκτή για τη σταδιακή βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Η φάση της δοκιμής θα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια: το Oxenfree από το Night School Studio, ένα στούντιο παιχνιδιών που συνδέεται με το Netflix και το Molehew’s Mining Adventure, ένα παιχνίδι εξόρυξης πολύτιμων λίθων σε στυλ arcade.

Για παιχνίδια που βασίζονται στην τηλεόραση, το Netflix παρουσιάζει ένα χειριστήριο που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ήδη – τα smartphones μας. Σε υπολογιστές και Mac, τα μέλη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια μέσω του Netflix.com χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Οι συνεργάτες του Netflix, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire TV Streaming Media Players, Chromecast με Google TV, τηλεοράσεις LG, Nvidia Shield TV, συσκευές και τηλεοράσεις Roku, Samsung Smart TVs και Walmart ONN θα υποστηρίξουν αρχικά τα παιχνίδια. Σύμφωνα με το Netflix, η λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών θα συνεχίσει να επεκτείνεται με την πάροδο του χρόνου.

Η περιορισμένη φάση δοκιμών beta έχει ξεκινήσει για περιορισμένα μέλη στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο σε επιλεγμένες τηλεοράσεις. Τις επόμενες εβδομάδες, η δοκιμή beta θα επεκταθεί επίσης σε υπολογιστές και Mac μέσω του Netflix.com, προσβάσιμο μέσω υποστηριζόμενων προγραμμάτων περιήγησης.