Το νέο PlayStation Plus έρχεται τον Ιούνιο με περισσότερα από 700 παιχνίδια

PlayStation Plus
Η εναλλακτική λύση Xbox Game Pass της Sony είναι εδώ με τη μορφή της Νέας Υπηρεσίας PlayStation Plus.

Η νέα υπηρεσία PS Plus είναι ένας συνδυασμός της παλαιότερης υπηρεσίας PS Plus και της υπηρεσίας PS Now. Προσφέρει στους συνδρομητές τρεις ευέλικτες επιλογές. Το Plus Essential, μια από τις επιλογές, είναι ουσιαστικά η υπηρεσία στην τρέχουσα κατάστασή της, παρέχοντας στους παίκτες τουλάχιστον 2 δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα μαζί με πρόσβαση σε πολλούς παίκτες.

Ως μέρος της νέας υπηρεσίας PlayStation Plus, οι συνδρομητές έχουν πλέον πρόσβαση σε εκατοντάδες τίτλους σε καθένα από τα τρία διαφορετικά επίπεδα συνδρομής. Είναι απαραίτητο να έχετε το PS Plus Essential για να παίξετε online, ακολουθούμενο από το PS Plus Extra και το PS Plus Premium, που περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του PS Plus Extra και επιπλέον 400 παιχνίδια. Το PS Plus Premium περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στην Υπηρεσία Cloud Streaming της Sony, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν κλασικά παιχνίδια PS2, PS3 και PSP.

Η Sony Interactive Entertainment σκοπεύει να παρουσιάσει την υπηρεσία σε πολλές ασιατικές περιοχές τον Ιούνιο, ακολουθούμενη από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο όπου είναι διαθέσιμο το PlayStation Plus.

Μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2022, η Sony ελπίζει να έχει αυτά τα επίπεδα άμεσα διαθέσιμα σε μέρη με το PlayStation Network. Το Mortal Kombat 11 και το Returnal είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στο ρόστερ εκκίνησης της υπηρεσίας, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης το Death Stranding, το Marvel’s Spider-Man, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και το God of War.